Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips avgörande vändning i sista stund

Isabella Löwengrips bolag stäms på 720 000 kronor
Isabella Löwengrip berättar på sin blogg om hur bolagsförsäljningen i februari blev en slags vändning.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Enligt henne själv blev det en räddning ”sist sekund”.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
”Jag behöver egentligen inte jobba mer om jag inte vill”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen.Foto: SVEN LINDWALL

Efter Isabella Löwengrip stora ekonomiska kris sålde hon sitt viktigaste bolag Löwengrip Beauty i februari.

I ett inlägg på sin blogg berättar entreprenören om hur beslutet räddade henne i absolut sista stund.

”Sedan vänder allt i sista sekund och vi får bolaget sålt istället. Jag behöver egentligen inte jobba mer om jag inte vill”, skriver hon.

Isabella Löwengrip, 29, gick ut och berättade om sin kris i slutet av sommaren 2019. Sedan dess har hon gjort av sig med anställda, gett upp sina USA-planer, sålt sitt hus, varit igenom ett uppbrott med finansmannen Erik Selin och nu också sålt Löwengrip Beauty.

Under hela tiden har Löwengrip varit öppen i sociala medier med sin inre kris och bland annat berättat om hur hon behandlats med elchocker.

I ett nytt inlägg berättar hon om det senaste svåra månaderna – och betydelsen av bolagsförsäljningen.

”Det känns som jag precis kravlat mig ur en grop av kvicksand. Ett halvår av kaos. Så fort vi hade sålt bolaget och jag visste att alla anställda fick följa med, kunde jag slappna av. Men då kom också allt. Depressionen fördjupades, tre veckor på Danderyd väntade med ECT-behandling. Livet är fortfarande jobbigt men veckorna med barnen är betydligt bättre än de ensamma”.

”Sedan vänder allt i sista sekund”

Isabella Löwengrip fortsätter med att betona att hon måste våga tillåta sig själv att må dåligt.

”Det kommer ta ett tag att komma på fötter igen men det är okej. Det är okej att vara skör och ledsen. Det går inte att inte bli berörd av att nästan gå i personlig konkurs och sedan vänder allt i sista sekund och vi får bolaget sålt istället”.

Försäljningen tycks helt klart ha räddat Löwengrips personliga ekonomi.

”Jag behöver egentligen inte jobba mer om jag inte vill. Att det har svängt så på några veckor är galet. Jag har inte ens hunnit bli glad än”.

Dramatiken i Löwengrips liv är samtidigt inte över. I början av mars framkom det att  Löwengrip Beauty stäms på 720 000 kronor av företaget Nordic Tech House AB. Anledningen ska vara att bolaget inte betalat sina fakturor. 

Expressen har sökt Isabella Löwengrip för en kommentar.  

Isabella Löwengrip säljer livsverket till norskt bolag

Isabella Löwengrip säljer livsverket till norskt bolag

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.