Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrip blottar känslorna – avslöjar nya planen i krisen

Fastighetsmiljardären är Isabella Löwengrips nya kärlek
Isabella Löwengrip går igenom en karriärskris. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip sommarpratare i somras – och pratade då om den planerade flytten till USA. Som nu har lagt på is.Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Mitt i krisen har hon dock hittat kärleken i Erik Selin. Foto: ABACA / STELLA PICTURES

Entreprenören Isabella Löwengrip har under hösten varit öppen med den ekonomiska kris hon just nu går igenom.

På måndagen gick hon ut med ett meddelande på sociala medier: 

”Tuffaste veckan i mitt liv. Den kommer antingen knäcka mig eller göra mig starkare. Just nu vet jag inte vilket det blir”, skriver hon på Instagram.

Det var i oktober som Isabella Löwengrip, 28, gick ut och erkände att hennes karriär har stött på större motgångar än någonsin tidigare.

Bloggaren och entreprenören som länge har försökt satsa i USA har berättat att både världslanseringen och flytten till USA har lagt på is. 

Kort därefter gick hon också ut och berättade att hennes företag var nära konkurs – och att hon därför tvingats dra i nödbromsen.

De stora livsbesluten för Löwengrip har dock inte tagit slut där. Mitt i den ekonomiska krisen har influencern nu också valt att sälja sin lyxvilla på Lidingö – där hon bara bott i ungefär ett år.

– Om vem som säljer våra objekt uttalar vi oss aldrig. Däremot berättar jag gärna om huset – det här är en av Lidingös finaste fastigheter. Design och arkitektur är i världsklass och det sydvästvända läget intill ett naturreservat och havet är perfekt. Dessutom finns pool och en kort promenad bort finns båtbrygga och badplats, sa Harald Ericsson, fastighetsmäklare och managing partner på Wrede Fastighetsmäkleri till LEVA&BO till den 24 oktober.

Löwengrip: ”Har tagit ett beslut”

På måndagen kom en ny uppdatering från Isabella Löwengrip:

”Det är en jobbig vecka som väntar men jag tar en dag i taget. I fyra veckor har jag varit i en fruktansvärd tornado och försökt landa och nu har vi gjort det. Planen är utlagd, jag har tagit beslut och nu måste jag ta action på det”, skriver hon i ett blogginlägg.  

Exakt vad planen består av och vilket beslut det rör sig om är oklart. Men även på Instagram hintar Löwengrip om att något stort och avgörande är på gång.

”Tuffaste veckan i mitt liv. Den kommer antingen knäcka mig eller göra mig starkare. Just nu vet jag inte vilket det blir”, skriver hon i bildtexten.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip för en kommentar.

https://www.instagram.com/p/B4K9gl-nqK_/

Vem är Isabella Löwengrip?

Vem är Isabella Löwengrip?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.