Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips förklaring – till oväntade nya sällskapet

Isabella Löwengrip om nya projektet: "Ville göra något bra"
Isabella Löwengrip och Paul Hutchinson.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Isabella Löwengrip.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip dök upp på Polarprisets röda matta med en ny kavaljer vid sin sida.

Nu avslöjar entreprenören vem det mystiska sällskapet är – och vad dom har för samarbete på gång.

– Jag lanserar min egen stiftelse, säger Isabella Löwengrip.

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har stora planer.

Den senaste tiden har hon tagit sikte på den amerikanska marknaden och har därför skaffat sig ett kontor mitt på Manhattan i New York. 

Det har minst sagt varit ett turbulent år för entreprenören. Men det finns en nyhet som ligger Isabella Löwengrip extra varmt om hjärtat.

På röda mattan till årets Polarpris dök Isabella Löwengrip upp tillsammans med amerikanen Paul Hutchinson – och avslöjade detaljer kring det sprillans nya samarbetet.

– Jag lanserar min egen stiftelse och det är därför jag tog med mig Paul, för han arbetar med en fantastisk stiftelse, Child Liberation Foundation. Han räddar barn hela tiden från människohandel, säger Isabella Löwengrip.

Träffades i Monaco

Entreprenörens nya stiftelse kommer att verka inom samma område som Paul Hutchinson. Tillsammans vill de motverka att barn råkar illa ut och utsätts för just människohandel.

Duon träffades i Monaco, och beslöt sig därefter för att arbeta tillsammans. 

– Isabella har ett så fantastisk hjärta och vill använda sin stiftelse och följare för att göra förändring i världen, säger Paul Hutchinson och fortsätter:

– Hon sa till mig att 'om jag ska göra en skillnad, så är det i de här barnens liv. Barn som är i en position där dom inte har någon som helst kontroll över sina liv'. 

Genom Child Liberation Foundations arbete har över 4 000 barn räddats ur människohandel – och tillsammans med Isabella Löwengrip siktar Paul Hutchinson på att kunna rädda ännu fler.

Isabella Löwengrip tänker använda sig av sin lojala följarskara i sociala medier för att sprida budskapet. 

– Jag är störst i Norden, det är därför jag vill starta en egen stiftelse och använda min plattform för att hjälpa fler, säger Isabella Löwengrip och tillägger att som mamma ligger också ämnet henne extra varmt om hjärtat.

Så blir vädret de kommande dagarna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.