Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Löwengrip ställer in viktiga middagen efter avslöjandet

Löwengrip öppnar upp – berättar om misstagen
Efter den senaste tidens avslöjanden om att hennes företag varit nära konkurs, väljer nu Isabella Löwengrip att ställa in en planerad galamiddag för sin stiftelse Isabella Löwengrip foundation.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
I ett mejl som Expressen har tagit del av ber profilen om ursäkt för ändringen, och förklarar att hon inte vill att stiftelsen ska hamna i dålig dager.
Foto: JOHAN JEPPSSON / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ JOHAN JEPPSSON

Efter den senaste tidens avslöjanden om att hennes företag varit nära konkurs, väljer nu Isabella Löwengrip att ställa in en planerad galamiddag för sin stiftelse Isabella Löwengrip foundation.

I ett mejl som Expressen har tagit del av ber profilen om ursäkt för ändringen, och förklarar att hon inte vill att stiftelsen ska hamna i dålig dager.

”Just nu är jag tacksam över många år med mental träning, när livet prövas så har jag mentala verktyg att luta mig tillbaka mot”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, går igenom en jobbig period. Det var i onsdags som profilen gick ut med ett långt och ärligt inlägg i sin vällästa blogg, där hon konstaterade att hennes företag inte går så bra som hon har gett sken av, och att världslanseringen och flytten till USA läggs på is.

I ett senare inlägg konstaterade Löwengrip att hon varit nära konkurs, och att hon tvingades dra i nödbromsen för att rädda sina företag.

”Vi tar inga mer risker, hade skutan inte vänts och vi inte agerat hade allt mitt kapital ätits upp och till slut hade vi gått i konkurs”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Vill fortsätta stötta kvinnor

Bloggaren hade bokat in en galamiddag för sin stiftelse, Isabella Löwengrip Foundation, till den 21 oktober. Men på grund av sina problem den senaste tiden har Löwengrip nu valt att ställa in galamiddagen. Middagen skulle ha hållits på Villa Pauli, i lyxiga området Djursholm i Stockholm.

I ett mejl som Expressen har tagit del av skriver Isabella Löwengrip att hon inte vill att stiftelsens syfte ska få fel fokus på sig, och att hon därför bestämt sig för att skjuta upp lanseringen av Isabella Löwengrip foundation. 

I stället väljer stiftelsen att lansera ”starta eget-kurser” under det kommande året, för att fortsätta inspirera kvinnor till att starta egna företag, vilket är Isabella Löwengrip foundations syfte.

”Jag kommer inte dö av situationen”

Isabella Löwengrip har inte skrivit om den inställda galamiddagen och beslutet att skjuta upp lanseringen av sin stiftelse på sin blogg, men skriver i stället om hur hon försöker sätta den senaste tidens motgångar i perspektiv. 

”Just nu är jag tacksam över många år med mental träning, när livet prövas så har jag mentala verktyg att luta mig tillbaka mot. Jag kommer inte dö av situationen. Barnen och jag kommer inte hamna på gatan. Det värsta som kan hända är inte på den nivån så när man hårdrar det får man perspektiv”, skriver hon i bloggen.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip för en kommentar.

Titta in hemma hos ”Blondinbella” - här visar hon upp lyxhuset

Entreprenören och bloggaren fick öppna plånboken och punga ut 30 miljoner för villan på Lidingö utanför Stockholm.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.