Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips besked till personalen – tvingas sparka

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip ger upp planerna på världssuccé. Expressens Maria Brander tror att det kan bli hennes räddning.
Isabella Löwengrip, 29, går igenom en svår period där hon tvingas ta många tuffa beslut för att inte gå i konkurs, och ha kvar sina företag.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Bloggaren erkänner att hon tvingats säga upp majoriteten av sina anställda, i ett blogginlägg hon skriver på onsdagen.Foto: PRESSBILD

Isabella Löwengrip tvingas säga upp all sin personal som jobbar med hennes sociala medier.

Bloggaren erkänner nu att hon inte har råd att ha kvar alla som jobbat med henne, och berättar i ett blogginlägg om sorgen över sveket.

”Alla personer som har jobbat med mig och mina sociala medier har fått sluta och har uppsägningstid nu. Det har varit en stor sorg på kontoret”, skriver hon i sin blogg.

Isabella Löwengrip, 29, går igenom en svår period där hon tvingas ta många tuffa beslut för att inte gå i konkurs, och ha kvar sina företag. 

Bloggaren erkänner att hon tvingats säga upp majoriteten av sina anställda, i ett blogginlägg hon skriver på onsdagen.

”Att ta det beslutet är bland de tuffaste jag varit med om. Ännu tuffare har de varit att sitta öga mot öga och behöva meddela att de måste sluta. Mitt team har jobbat väldigt tajt med mig de senaste åren, de har blivit som en andra familj eftersom några av de har jobbat på hemmaplan samt rest med mig över hela världen. Jag känner en förtvivlad över att jag har svikit gänget och inte lyckas ro i hamn allt vi har i sikte”, skriver Isabella Löwengrip.

”Har varit en stor sorg på kontoret”

Medan hon kommer fortsätta fokusera på sitt skönhetsmärke, så har Löwengrip sagt upp alla som jobbat med hennes sociala medier, som bloggen och Instagram. I stället ska hon nu fortsätta med sociala medierna på egen hand.

”Alla personer som har jobbat med mig och mina sociala medier har fått sluta och har uppsägningstid nu. Det har varit en stor sorg på kontoret. Dock är jag väldigt tacksam över hur starka mina tjejer är”, skriver hon i blogginlägget.

Medan de jobbar kvar siktar alla på att försöka göra det bästa av situationen, förklarar Löwengrip – som samtidigt tror att hennes fans kommer uppskatta förändringen, från det mer professionella till det mer personliga.

”Egentligen är det nog något ni uppskattar tror jag men baksidan är ju att jag har investerat i en större personalstyrka för att driva kanalerna som ett mediehus men insett att den marknaden inte finns vilket gör att personerna måste sluta och det gör fruktansvärt ont”, skriver hon.

Löwengrips panikdrag för att rädda bolaget

På tisdagen berättade Isabella Löwengrip i en stor intervju i Expressen om sin jobbiga period i arbetslivet, och hur mycket det bär emot att avskeda sina anställda.

– För att rädda bolaget tvingades jag säga upp mer än hälften. Det gör jag för att kunna få fokusera på mitt skönhetsmärke, säger hon.

All sociala medier-personal får sluta: ”Har uppsägningstid nu”.