Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Löwengrip påhoppad i radio: "Märkligt folk..."

Isabella Löwengrip medverkade i programmet "Aschberg" i Radio 1 på tisdagseftermiddagen. Hon fick då utstå hårda påhopp från flera lyssnare. "Jag blir inte illa berörd. Det är snarare intressant", säger Löwengrip till Expressen.se. Foto: Roger Schederin

Isabella Löwengrip gästade "Aschberg" i Radio 1 på tisdagseftermiddagen för att svara på frågor om sig själv.

Då fick hon vid flera tillfällen ta emot hårda påhopp och fula ord från lyssnare som ringde in.

- Aschberg drar till sig ganska mycket märkligt folk så jag var ändå förberedd på det innan jag klev in, säger Isabella Löwengrip.

Isabella Löwengrip, mer känd som Blondinbella, är entreprenör och driver en av Sveriges största bloggar. På tisdagen var hon gäst i Robert Aschbergs program i Radio 1 där lyssnarna i direktsändning får ringa in med frågor. Då var det flera av lyssnarna som ringde in och attackerade Isabella Löwengrip verbalt.

- Det går ett rykte på stan att du ammade tills du var 11 år, sa "Hugo".

- Nej, däremot sög jag på tummen tills jag var 12, sa Isabella Löwengrip i programmet.

En annan läsare gick ännu längre.

- Jag har lagt lite kort här och jag ser att du ska ta livet av dig innan 25, sa "Putte".

"Folk är avundsjuka"

Vid flera tillfällen under programmet reagerade Robert Aschberg och avbröt dem som ringde in.

Robert Aschberg. Foto: Foto: Magnus Jönsson - Men är det bara folk som kan äta min skit som ringer in, utbrast Aschberg i programmet.

- Det är många killar som inte klarar av att tjejer tjänar pengar. Folk är avundsjuka, sa han som förklaring till påhoppen.

- Tell me about It, var Isabella Löwengrips svar.

När Expressen.se pratar med henne efter programmet säger hon att sändningen tog på krafterna.

- Det förvånar mig att man orkar lägga ner sin egen tid, ringa, sitta i telefonkö och sedan komma fram till mig och säga sådana saker. Men jag blir inte illa berörd. Det är snarare intressant. Jag tror inte att de här människorna är riktigt friska eller så har de världens sämsta självkänsla, säger Isabella Löwengrip.

"Framgångsrik och lycklig"

Hon fortsätter:

- Aschberg drar till sig ganska mycket märkligt folk så jag var ändå förberedd på det innan jag klev in.

Vad beror det på att män gör sådant här?

- Det är jättemärkligt. Det är någonting med mig som verkligen upprör känslor. Jag tror att det för att jag är väldigt stark, rakryggad, stolt över mig själv, framgångsrik och lycklig.

Robert Aschberg:

- Det händer att det är idioter som ringer in. Det får man ta när vi kör så här öppet. Men att det var så här många på en gång, det var nog det tätaste under ett tag som vi har haft på länge, eller någonsin. Uppenbart upprör hon en del känslor och känsliga människor, säger Aschberg till Expressen.se.