Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrip och Erik Selin har gjort slut

Isabella Löwengrip och Erik Selin tillsammans på Nasdaq i höstas
Erik Selin och Isabella Löwengrip. Foto: SVEN LINDWALL
Isabella Löwengrip, 29.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip, 29, och Erik Selin, 52, har gjort slut, uppger influencern på Instagram.

”Det är såklart ett tufft beslut”, skriver hon i inlägget.

Entreprenören och influencern Isabella Löwengrip har haft en tuff höst med flera stora ekonomiska bakslag. 

Men samtidigt har hon på ett mer personligt plan hittat kärleken i finansmannen Erik Selin.

På Instagram uppger Löwengrip nu att paret har gjort slut.

”Erik och jag har beslutat oss för att avsluta vårt förhållande. Det är såklart ett tufft beslut, men jag är väldigt tacksam att vi har hittat en vänskap som kommer vara en hel livstid”, skriver hon i inlägget. 

På sin blogg skriver Isabella Löwengrip mer om beslutet.

”Något som aldrig är lätt är att skriva är om relationer som tar slut. Hur berättar man om något så stort med så få ord som möjligt? Jag har fått lära känna en fantastisk människa med ett enormt hjärta och där uttrycket klok som en bok inte riktigt räcker till..”.

”Funnit en nära vän”

Löwengrip skriver vidare om hur hon och Erik Selin ”varit världen runt, pratat och pratat, tittat ut över mörka hav, trampat på stigar, gått i regn, i blåst, i stark sol och under tiden funnit en balans där vi har kunnat luta oss mot varandra oavsett vad”.

Hon fortsätter:

”Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut. Med det sagt så är vi inte längre ett par. Men jag funnit en nära vän vilket jag är tacksam över”.

Det var i somras som fastighetsmiljardären Erik Selin och Isabella Löwengrip började synas på bilder tillsammans, bland annat från luxuösa Saint-Tropez där paret sågs vandra hand i hand. 

Hyllade Erik Selin

Löwengrip har sedan dess haft en tuff tid, där hon i början av hösten gick ut med att hennes satsning i USA hade misslyckats. Entreprenören berättade öppet om sin ekonomiska kris, som bland annat ledde till att hon tvingades avskeda personal.

Så sent som i slutet av november hyllade Isabella Löwengrip pojkvännen.

”My big rock”, skrev hon du i ett Instagram-inlägg, följt av en hjärtemoji.

Löwengrip har tidigare också skrivit om hur Erik Selins hemstad Göteborg har varit en tillflyktsort för henne under den svåra hösten.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip som avböjer att kommentera.

https://www.instagram.com/p/B7OWW6qHxtj/

De boende om Erik Selin ”Fy skäms”

Fastighetskungen Erik Selin får skarp kritik från de egna hyresgästerna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.