Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrips beslut för karriären efter kraschen: ”En tung dag”

Löwengrip öppnar upp – berättar om misstagen
Foto: JOHAN JEPPSSON / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ JOHAN JEPPSSON
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip går igenom en tung tid, där hon fått backa sina planer för företaget och varit nära konkurs.

Nu berättar hon om den svåra tiden och att hon fått kräkas av ångest efter ett möte där hon tagit ett jobbigt beslut:

”Vi kommer ta oss igenom detta men det är otroligt smärtsamt vägen dit. Det är min värsta tid i min karriär hittills”, skriver Löwengrip i ett ärligt blogginlägg.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, går igenom en riktigt tuff period. Tidigare under hösten gick hon ut med beskedet att hon backar sin satsning i USA, och väljer att inte flytta till New York på deltid som var planen. I stället tvingas hon rädda upp företaget, som varit nära att gå i konkurs.

Löwengrip skriver öppet om den tuffa tiden på Instagram, och på måndagen berättar hon:

”Idag har jag tagit beslut som fått mig att kräkas. Jag gick rakt från mötet in till damernas. Ångesten slog i taket. Det har varit en tung dag blandat med några bra stunder. Gråt och skratt. Ångest och hopp. Allt i ett enda stort virrvarr. Det blir bra. Vi kommer ta oss igenom detta men det är otroligt smärtsamt vägen dit”, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

”Beslut gör mig så enormt illamående”

Profilen menar att den här perioden är den allra värsta hon gått igenom under hela sin karriär – och att stressen av jobbiga beslut påverkar henne på ett annat sätt än tidigare.

”Det är min värsta tid i min karriär hittills, vissa beslut gör mig så enormt illamående. Jag har känt på hur kroppen påverkas av stress tidigare men det här är på ett annat sätt. Vi är inne i en kris och det tär på mig fysiskt och psykiskt”, skriver hon i bloggen.

För att orka ta sig igenom den svåra tiden tar Isabella Löwengrip stöd från sina anställda – och fortsätter jobba, trots att hon mår dåligt”

”Mitt sätt att hantera allt på är att ta stöttning från mitt team, behålla mina rutiner och arbeta på. Aldrig stanna upp utan vara handlingskraftig. Det finns inget annat sätt att ta sig ur en kris än att jobba sig ur den”, skriver hon.

Expressen söker Isabella Löwengrip för en kommentar.

Isabella Löwengrip om relationen till sitt ex:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.