Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Löwengrip höll hemligheten för alla: ”Arg och frustrerad”

Isabella Löwengrip är en av årets sommarpratare – här är hela listan.
Den 24 juni sommarpratar Isabella ”Blondinbella” Löwengrip för första gången. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Nu avslöjar bloggaren att hon hållit hedersuppdraget hemligt sedan i november – och berättar om den känslomässiga kampen för att programmet ska bli rätt. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Den 24 juni sommarpratar Isabella ”Blondinbella” Löwengrip för första gången.

Nu avslöjar bloggaren att hon hållit hedersuppdraget hemligt sedan i november – och berättar om den känslomässiga kampen för att programmet ska bli rätt.

”Jag har gråtit, skrattat, gått och lagt mig arg och frustrerad och nästintill fått en hatkärlek till mitt hemmakontor”, skriver Löwengrip om processen i sin blogg.

Bloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, är en av alla de som fått äran att hålla sommarprat i ”Sommar i P1” i år.

Den 24:e juni är det dags för skönhetsentreprenören att berätta sin historia – men redan nu är sommarpratet färdigt.

I ett inlägg i sin blogg berättar Löwengrip att hon fick erbjudandet om att sommarprata redan i november, åtta månader innan det avslöjades på presskonferensen i ”Sommar i P1”.

”I november förra året överraskade Bibbi och Fabian mig i Uppsala efter att jag hade talat under Anders Wall-dagen och frågade om jag ville bli sommarvärd under 2019. Herregud vilken chock jag fick! Jag blev enormt glad och tackade ja direkt”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Tvingades hålla hedersuppdraget hemligt

Bloggaren och entreprenören tvingades hålla hedersuppdraget hemligt – samtidigt som hon kämpade med att hinna få till ett så bra program som möjligt. Med hjälp av sin producent Fabian Asserbäck har hon skrivit om sommarpratet flera gånger.

”Under året har jag skrivit massor. Det är en enorm process att ta fram ett material som ska godkännas överallt i flera distanser, det ska filas och putsas på. Jag har haft med mig dokumentet var jag än befunnit mig, skrivit under alla flygresor världen över, under egna helger i NYC, efter barnen har somnat och ibland mellan dom i sängen när det har tagit lång tid att natta. Pusslat, pusslat och pusslat”, förklarar ”Blondinbella”.

Blondinbellas tajta schema 

Profilens tajta schema har gjort skrivandet till en utmaning – och emellanåt fått henne att bryta ihop i tårar.

”Jag har gråtit, skrattat, gått och lagt mig arg och frustrerad och nästintill fått en hatkärlek till mitt hemmakontor. Jag har i princip suttit där varje kväll, oftast har jag bara haft en halvtimma-timma kring 22-23 för att jag har haft så mycket annat att stå i. Kollegor har ringt mellan raderna för avstämning, telefonmöten med USA, barn som vaknar. Det har inte varit lätt att få ihop det med mitt redan enormt fullspäckade schema”, skriver Löwengrip.

Expressen söker Isabella Löwengrip för en kommentar.