Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Löwengrip förändrar beteendet – efter valet att lämna Sverige

Se mer om entreprenören.
Isabella Löwengrip gör sig nu redo för att ta nya beslut kring sina sociala medier, detta på grund av säkerhetsskäl. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip berättar att hon skriver listor och förebereder sig inför hösten som för henne är en riktig nystart. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip. Foto: GRANLUND PICTURES / STELLA PICTURES

Semestern är en perfekt tid för reflektion.

Isabella Löwengrip gör sig nu redo för att ta nya beslut kring sina sociala medier, detta på grund av säkerhetsskäl.

”Vi får se om det är en ekvation som ens är möjlig”, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har flyttat in i sitt lyxhem för sommaren. I den stora villan i Sant-Tropez, Franrike, njuter hon av sommaren. Varannan vecka tillsammans med sina barn och varannan vecka tillbringar hon tiden i villan ensam. Något som ger henne möjlighet att planera och reflektera över sitt liv.

”Jag ser väldigt mycket fram emot min barnfria-vecka här också. Jag behöver tid för reflektion”, skriver hon i ett blogginlägg.

Isabella Löwengrip berättar att hon skriver listor och förebereder sig inför hösten som för henne är en riktig nystart. En av de saker som entreprenören behöver lägga tankarna på är om hon ska övergå helt till det engelska språket i sina sociala kanaler.

”Det jag ska fundera över är hur jag ska göra med mina sociala medier. När jag kommer tillbaka från semestern har jag tänkt att ta bort .se och bara skriva på engelska från .com”. Med större närvaro i USA känns det mer naturligt.

”Minska det privata”

Isabella Löwengrip berättade tidigare i somras att hennes sommarprat i årets ”Sommar i P1” blir hennes sista mediala framträdande i Sverige, eftersom att honom inom kort flyttar till New York, USA. Detta då entreprenören ska kunna etablera sin nya verksamhet där. 

I blogginlägget berättar nu Isabella även att hon behöver ta nya beslut till hur hon ska förhålla sig till sina sociala medier för att hålla en högre säkerhet för familjen. 

”Däremot behöver jag klura på min Instagram. Jag behöver hitta ett annat förhållningssätt överlag som är ännu mindre personligt. Barnen växer och det finns en säkerhetssituation vi alltid måste förhålla oss till. Hur jag ska förhålla mig till mina sociala medier har jag alltså inte landat i men har semestern på mig att fundera.”, skriver Isabella och fortsätter:

”Grundtanken är att fortsätta växa som varumärke internationellt men minska det privata för att få en mer trygg och hållbar vardag för alla inblandade. Vi får se om det är en ekvation som ens är möjlig.”

Expressen har sökt Isabella Löwengrip.