Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löwengrip dömer ut sin gamla livsstil: ”Pinsamt”

Frida Sundkvist om granskningen av Isabella Löwengrip
Den nya dokumentären ”Flip side” följer i två delar Isabella Löwengrip.Foto: LFA FILM
Influencern har gått igenom en svår höst, något som skildras i dokumentären.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Löwengrip berättar om tidigare blev som ”uppslukad” av sin dyra livsstil och att hon nu själv anser att det var pinsamt. Foto: LFA FILM
I dokumentären pratar Löwengrip också om hur hon ska ta sig tillbaka. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip har tvingats sälja sitt lyxhus, avskeda anställda och ställa in en USA-flytt för att hennes företag inte ska gå i konkurs.

I dokumentären ”Flip side” berättar influencern om sin livsändring – och varför hon inte ger upp, trots de jobbiga motgångarna.

– Det är okej att förändras, att sälja mitt hus och börja någon annanstans. Ha något mindre och minska mina kostnader, för jag började där, säger hon i ”Flip side”.

Influencern och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har tvingats göra om hela sitt liv efter sina svåra karriärmotgångar.

Under hösten kom det i Expressens granskning fram att profilens statistik var missvisande, vilket fick många av hennes kunder att överge företaget. Löwengrip tvingades också ställa in en flytt till USA, och har avskedat anställda för att hennes företag inte ska gå i konkurs.

I dokumentärserien ”Flip side”, som spelades in under hösten, berättar Isabella Löwengrip om hur hon har fått svänga om hela sitt liv efter sina fiaskon. Men att flytta och ändra i livet är inte det jobbiga – profilen är mer orolig för hur motgångarna påverkar hennes anställda.

– Det är okej att förändras, att sälja mitt hus och börja någon annanstans. Ha något mindre och minska mina kostnader, för jag började där. Så jag är inte van vid att ha allt det här. Men jag är alltid orolig att teamet inte tror på mig längre, att de tänker att: ”Isabella ändrar sig hela tiden, hon tar för mycket risker, hon vet inte vad hon ska göra eller hur hon ska lyckas med den här stora affären”. Jag är rädd att de ger upp, säger Löwengrip i ”Flip side”.

Löwengrip om sin livsstil: ”Pinsamt”

Löwengrip förklarar att hon blev uppslukad av sin dyra livsstil – men nu ser hon sin gamla image som pinsam.

– När jag var i allt, byggde och växte i år, så kände jag att det här är mitt liv. Jag har det här stora huset och en kock och folk runt mig, och att jag förtjänade det. Men nu när jag läser om den här ”karaktären”, så är det pinsamt. Efter att jag besökte platsen jag föddes på, så kände jag att jag måste göra något som är äkta, annars kommer det vara svårt att stå för det senare.

I ”Flip side” håller entreprenören föredrag på ett evenemang – något som hon tycker om att göra. Men den tunga tiden med svåra beslut och motgångar har samtidigt fått henne att emellanåt dra sig undan från sociala sammanhang och andra människor.

– En del av mig älskar att stå inför människor och prata, men ibland är det svårt att göra för att jag inte har nån energi och jag är rädd för att möta människor. Så det beror på hur jag mår.

”Kommer landa på fötter”

Trots de stora motgångarna är Isabella Löwengrip nu bestämd att ta sig tillbaka till där hon var innan, och fortsätta framgångssagan som nu har avbrutits.

– Jag ska jobba ännu hårdare. Jag vet att det kommer bli på samma sätt. Jag kommer landa på fötter och fortsätta min framgångsrika väg, säger Isabella Löwengrip i ”Flip side”.

På frågan om var hennes kämparglöd kommer ifrån, så har Löwengrip inget egentligt svar – men konstaterar samtidigt att hon måste ha konkreta mål för att orka med att slåss i motgångarna.

– Det är svårt att svara på, jag bara har det i mig. Jag kommer komma tillbaka. Men jag måste veta vad jag slåss för. Om målet är tydligt så kan jag fortsätta hur länge som helst. Jag måste ha ett omöjligt uppdrag.

Dokumentärserien ”Flip side” har premiär den 15 januari på thisismyflipside.com.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip, som avböjer att kommentera.

Vem är Isabella Löwengrip?

Vem är Isabella Löwengrip?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.