Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Love Island 2019: Allt du behöver veta om programmet

Love Island 2019.Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Patrik ”Sommarputte” Carlvik, 25.Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Zabrina Pettersson, 23.Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Dejtingprogrammet ”Love Island” hade premiär i Sverige förra året och är nu tillbaka med en andra säsong.

Men var spelas programmet in egentligen och varför bestämde sig Zabrina Pettersson för att lämna?

Här är allt du behöver veta om ”Love Island” 2019.

”Love Island” är ett realityprogram som sändes för första gången i Storbritannien 2015, men som blivit en succé över hela världen. 2018 hade den första svenska versionen av serien premiär och programmet beskrevs då som den största satsningen någonsin i TV4 Play.

Den andra säsongen av ”Love Island” som just nu är i gång hade premiär den 19 augusti i år.

När sänds Love Island - vilken tid?

Vill man hänga med i ”Love Island” bör man vara redo att ta lägga ner lite tid eftersom programmet sänds varje dag i TV4 Play och klockan 19.00 visas programmet på Sjuan.

Programmet sänds redan dagen efter det spelas in, till skillnad från andra dokusåpor som ”Paradise hotel” och ”Ex on the beach” som spelas in flera månader i förväg.

Var spelas Love Island 2019 in?

Serien spelas in i en lyxvilla på den grekiska ön Korfu.

Vad går Love Island ut på?

”Love Island” går ut på att hitta kärleken. I år flyttade elva singlar in i villan på Korfu, alla med hoppet om att inte vara singel när de lämnar villan.

Under tidens gång kommer även fler singlar att komma in för att chanserna för att kärlek uppstår ska öka. Man kan även som tittare söka in till programmet eftersom det utspelar sig i realtid.

Som tittare har man även möjlighet att bestämma vilka nykomlingar som får komma in, vem som ska få gå på dejt med vem och även vilket par som de till slut tycker förtjänar att vinna priset som årets ”Love Island”-par”

Därför valde Zabrina att lämna

Programmet går som sagt ut på att deltagarna ska hitta kärleken, men ibland är besvaras inte kärleken.

Ett av paren som i år har varit ett väldigt populärt par bland tittarna var Patrik ”Sommarputte” Carlvik, 25, och Zabrina Pettersson, 23.

Deras romans tycktes vara självklar, men när Jonna Jonsson, 23, kom in i villan började ”Sommarputte” fatta tycke för henne och berättade för Zabrina att han ville lära känna Jonna mer.

Efter det valde Zabrina att lämna villan.

– Det finns ingenting mer för mig här, jag har gett så mycket av mig själv och jag orkar inte mer, säger Zabrina i programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.