Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lovato var nära döden – avslöjar livsändringen

Demi Lovato fördes till sjukhus den 24 juli efter en misstänkt drogöverdos. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Hon vårdades akut och efter några timmar kunde personer i hennes närhet uppge att stjärnans tillstånd var stabilt. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Händelsen har satt sina spår hos stjärnan som nu vill berätta sin sida av historien i en serie twitterinlägg. Där skriver hon bland annat hur glad hon är över att vara vid liv.Foto: POLARIS POLARIS IMAGES

I juli var världsstjärnan Demi Lovato, 26, nära döden. 

Nu fem månader senare vill stjärnan berätta sin historia i en serie twitterinlägg och ger samtidigt en känga till skvallerpressen.

”Tro inte på allting ni läser, skriver Demi Lovato på Twitter skriver Etonline. 

Demi Lovato fördes till sjukhus den 24 juli efter en misstänkt drogöverdos. Hon vårdades akut och efter några timmar kunde personer i hennes närhet uppge att stjärnans tillstånd var stabilt. 

Händelsen har satt sina spår hos stjärnan som nu vill berätta sin sida av historien i en serie twitterinlägg. Där skriver hon bland annat hur glad hon är över att vara vid liv.

”Jag älskar mina fans och jag hatar skvallerpressen. Tro inte på allting ni läser. Människor kommer bokstavligen hitta på saker för att sälja en story. Det är sjukt. Om jag känner att världen behöver veta någonting, så kommer jag berätta det själv”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är nykter och tacksam över att leva och att ta hand om mig själv”.

https://twitter.com/ddlovato/status/1076304848134430722?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1076304848134430722%7Ctwgr%5E363937393b636f6e74726f6c&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.etonline.com%2Fdemi-lovato-says-she-still-needs-space-and-time-to-heal-after-leaving-rehab-116291

Vidare skriver stjärnan att hon i dag inte orkar berätta allt, men att hon i framtiden kommer göra det när hon känner sig redo.

”En dag kommer jag berätta för världen vad exakt som hände, varför det hände och hur mitt liv är i dag. Men tills dess att jag är redo att göra det måste folk sluta hitta på skit som ni inte vet någonting om”, skriver Demi Lovato. 

 

 

”Kommer fortsätta kämpa”

Demi Lovato har tidigare skrivit om sin kamp mot missbruk på sin Instagram. 

Hon skriver hur hon behöver fokusera på sig själv för att läka.

”Nu behöver jag tid att läka och fokusera på min nykterhet och vägen till återhämtning. Kärleken ni har visat mig kommer aldrig att glömmas och jag ser fram emot dagen då jag kan säga att jag kommit ut på andra sidan. Jag kommer att fortsätta kämpa”, avslutar Demi Lovato sitt inlägg.