Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Louboutins röda klackar fyller 20

Skådespelerskan Diane Kruger flankerar Christian Louboutin under galamiddag för MAC AIds Fund i Paris den 26 januari 2012.Foto: Vitchi Marco

Färgen "chines red" har gjort skodesignern Christian Louboutin till en av de största inom modeindustrin.
Hans röda klackar såg dagens ljus 1992 och har sedan dess promenerat på röda mattor världen över.
Skådespelerskor, sångerskor och modeller balanserar mer än gärna på fransmannens lyxskor.

De sitter här på Rihanna.Foto: Foto: All over pressHär ett par Christian Louboutin Measuring Tape Sandals för cirka 5600 kronor.Lady Gaga matchar sina klackar med beige päls.Beige platå-variant signerad Louboutin.Foto: Foto: Stella picturesParis Hilton matchar klackar, väska, solbrillor och bil - allt i vitt!Foto: Foto: Revolutionpix/ 2011 Ramey PhotoKlassiska vita Louboutins.Foto: Foto: Revolutionpix/ 2011 Ramey PhotoVictoria Beckham bär sin lilla dotter Harper Seven och balanserar obekymrat på de superhöga klackarna.Foto: Foto: Stella picturesLouboutin i en extremhög variant.Foto: Foto: Stella picturesSkådespelerskan Blake Lively matchade dem med en orange fodralklänning.Louboutin-klackar i djurprintsvariant.Foto: Foto: Stella picturesRachel Bilson matchar dem med röda byxor.Foto: Foto: BullsLeopardprint à la Louboutin.Foto: Foto: BullsLady Gaga, Victoria Beckham, Paris Hilton, Blake Lively - de är några av all celebriteter som burit Christian Louboutins berömda skor. Den signifikativa röda sulan ska ge skon energi. Om den gör det är oklart men säkert är att den kräver kunskap i att gå i högklackat och att man får slänga fram några tusenlappar för att bli ägare till ett par.◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.