Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lottas oväntade pik mot Lena PH – bad om ursäkt

Bakom kulisserna på TV4:s ”Lotta på Liseberg”

Lena Ph gästade säsongens sista ”Lotta på Liseberg”.

I direktsändning chockade programledaren Lotta Engberg artisten – genom att visa en vågad bild ur artistens semesterarkiv.

– Förlåt, det var inte meningen. Jag var tvungen, säger Lotta Engberg i programmet.

Säsongens sista ”Lotta på Liseberg” gästades av en rad välkända ansikten – däribland Tommy Körberg, Magnus Uggla och Lena Philipsson.

Den sistnämnde dök upp i en guldig klänning och uppträdde med sin senaste singel ”Maria Magdalena”.

Efter uppträdandet tog programledaren Lotta Engberg en pratstund på scenen med sin före detta schlagerkonkurrent Lena Philipsson – som passade på att berätta om hur nya låten kom till.

– När jag körde bil så fick jag en liten feeling för just svänget, rytmiken och så där. Så jag skyndade mig hem då och fick skriva ihop en liten demo, berättar Lena Ph i programmet.

Lotta Engbergs fräcka drag

Även om låtsläppet har inneburit en del uppträdanden i sommar för Lena Ph har artisten hunnit med en hel del annat också. Bland annat en väldokumenterad semester till Ullared.

Tillsammans med sitt tjejgäng begav sig Lena Philipsson i väg på en efterlängtad husbilssemester.

– Vi har pratat om det länge att vi skulle åka till Ullared och ha på oss rosa overaller. Vi har pratat om det i kanske sju, åtta år – och ingenting har hänt. Men nu plötsligt hände det, säger artisten i programmet och tillägger:

– Det var väldigt, väldigt roligt alltså.

I tjejgänget fanns flera kända artister, bland annat Nanne Grönvall. Men kändisskapet satte inte käppar i hjulet för semestern berättar artisten:

– Folk såg ju inte oss, dom var helt fokuserade på att shoppa. Dom såg bara alla billiga priser.

Lena Ph:s svar: ”Nästa gång”

Dessutom tog Lena Ph till en extra åtgärd för att inte dra till sig blickar. Stjärnan gömde sig nämligen bakom en speciell mask – vilket Lotta Engberg uppmärksammade inför publiken på Liseberg.

– Nu ska jag visa en bild som jag nästan skäms över att visa, sa programledaren på scenen och visade en bild på artisten iklädd en mask formad som ett manligt könsorgan.

Trots överraskningen tog Lena Ph händelsen med ro.

– Jag var där helt inkognito. Ingen kände igen mig, sa hon skämtsamt i programmet.

Varpå Lotta Engberg bad om ursäkt för sitt fräcka drag:

– Förlåt, det var inte meningen. Jag var tvungen.

Ursäkten togs emot väl – och Lena Philipsson bjöd med Lotta Engberg till ”nästa gång” hon beger sig ut på husbilssemester.

Prognos: Så blir vädret kommande dagarna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.