Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lottas ord om ”Soldoktorn”: ”Mer än hellre Mikaels tjej”

Lotta Engbergs snuskskämt efter Bettans överraskning i tv
Lotta Engberg.Foto: TOMMY HOLL/TT / TOMMY HOLL TT NYHETSBYRÅN
Mikael Sandström.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Relationen mellan Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg förstärks.

Nu berättar Lotta Engberg för Aftonbladet att hon mer än hellre är Mikael Sandströms tjej.

”Finare kille får man leta efter”, skriver hon i ett sms till tidningen.

Tidigare i somras gick Mikael ”Soldoktorn” Sandström ut och berättade om sin och Lotta Engbergs första dejt.

– Det var jättetrevligt. Hade förväntat mig det. Jag har pratat med henne flera gånger tidigare och det här var något som jag sett fram emot. Det hade vi nog båda, det tror jag säkert, sa han då till Expressen.

Nu berättar Mikael Sandström att relationen gått in i nästa fas. Till Aftonbladet beskriver han relationen som ”spännande” och på frågan om man kan säga att Lotta Engberg är hans flickvän svarar han:

– Det kan man nästan göra. Ni får nästan fråga henne om det. Men det är mycket möjligt att hon svarar ja på den frågan, haha, säger Mikael Sandström till tidningen.

Lotta om Mikael: ”Finare kille får man leta efter”

Lotta Engberg skriver i ett sms till Aftonbladet att hon ”är mer än hellre Mikaels tjej”.

”Finare kille får man leta efter”.

Mikael Sandström beskriver vidare om sin kärlek till Lotta Engberg och att hon besökt honom i Hallstahammar där en middag avnjöts.

– Det blev torsdagsmys. Vi åt fondue, det blev kyckling, entrecôte, karré och stora räkor. Det är trevligt att laga maten tillsammans och det passade också bra eftersom det var så ruggigt väder ute, regn och rusk. Kvällen var strålande, men vad som hände efter klockan 22 får ni inte veta. Jag måste ta hänsyn till Lotta. Men man kan säga att det var en trevlig middag och den var inte slut vid 22.

Mikael Sandströms ord efter dejten med Lotta Engberg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.