Lotta Thorell och Allan Svensson - ett särbo-par sedan länge. Snart sambo i Malmö (Bilden är ett montage). Foto: Suvad Mrkonjic och Tomas Leprince
Lotta Thorell och Allan Svensson - ett särbo-par sedan länge. Snart sambo i Malmö (Bilden är ett montage). Foto: Suvad Mrkonjic och Tomas Leprince

Lotta Thorell och Allan Svensson flyttar ihop

Publicerad
Uppdaterad
- Han är en underbar snubbe både på scenen och privat och vi undersöker nu möjligheten att bli sambo efter flera år som särbo, säger Lotta Thorell och syftar på sin skådespelarkollega Allan Svensson.
Lotta Thorell, som fick sitt stora genombrott i den skånska humorgruppen "Helt apropå", säger följdriktigt just detta.
- Att vi träffades helt apropå alltså, skrattar hon.
- Det var på Nöjesteatern i Malmö. Vi spelade med varandra i "Pippi Långstrump", "Me and my girl", "Skaffa mej en tenor" och annat roligt och...ja, en kväll tände det till och sedan dess har vi hållt kontakten.
Men det finns ett problem, tillägger Lotta.
- Han vill jag att jag ska flytta till honom i Stockholm och jag vill att han ska flytta till mig i Malmö.
Och vem vinner?
- Jag så klart!
Men det är väl inte så dumt att vara särbo?
- Inte alls, men då får det allt vara betydligt närmare än Malmö- Stockholm.
Allan Svensson:
- Det är bara att känna sig "besegrad" - åtminstone till hälften. Jag ska ju spela "Svensson Svensson" hela hösten i Malmö och har sedan länge en tvårummare mitt i Malmö. Så i höst "vinner" Lotta. Sedan får vi se var vi hamnar.

Skickade systern

I går kväll spelade Lotta, som vanligt i sommar, i Fredriksdalsteaterns föreställning "Lorden från Gränden" i Helsingborg mot bland andra Eva Rydberg och Claes Malmberg. Och samtidigt hade Allan premiär i Kalmar - mot Suzanne Reuter på just sommarlustspelet "Svensson Svensson".
- Tyvärr kunde jag alltså inte vara där, säger Lotta.
- Men min syster Petra bor på Öland, så jag skickade henne i stället...

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag