Lotta LundgrenLotta Lundgren
Lotta Lundgren
Lotta LundgrenLotta Lundgren
Lotta Lundgren

Lotta Lundgrens nya bild – utan hår

Publicerad

Här är Lotta Lundgrens stora förvandling.

På Twitter har tv-profilen lagt upp en bild där hon syns helt utan hår – något som har fått hennes följare att reagera.

Men hennes hår är inte borta – det är bara en förklädnad:

"Allt är kvar under plastflinten", skriver hon. 

Lotta Lundgren syns just nu i tv-rutan när hon gör reklam för Coop och bland annat tipsar om måltider för hela familjen som inte kostar så mycket pengar.

Men det är på Twitter som Lotta Lundgren har skapat de senaste rubrikerna.

Det var under tisdagen som hon la upp en bild där hon syns sitta i en sminkstudio men till syntes helt utan hår. TV-profilen tog kort på sig själv och skrev: "Aldrig mer hår i maten".

Lotta Lundgrens förklädnad 

Bilden fick flera följare att kommentera och bland annat en person undrar varför profilens hår försvunnit:

"Why?" Ditt hår som var så fint. Jag har hellre hår i maten", skrev en följare som ett svar.

https://twitter.com/lotsoflundgren/status/864424363164131329

Men Lotta Lundgren lugnade snabbt sina fans och förklarade att det inte rör sig om en permanent förvandling, utan att det bara är en förklädnad.

"Allt är kvar under plastflinten!", skrev Lotta Lundgren och syftade på sitt hår.

Ytterligare en följare tycker att Lotta Lundgren hade passat i snaggat:

"Hade ju varit skit coolt om du hade rakat skallen", skriver personen. 

Slog igenom i SVT 

"Min hjärna bearbetar för fullt men kan inte make any sense av dig utan svall", skriver en annan person.

Lotta Lundgren är en svensk författare som slog igenom i tv med den hyllade SVT-serien "Landet brunsås" tillsammans med Henrik Schyffert och Erik Haag.  Därefter har hon även medverkat SVT:s serie "Historieätarna", som hon programledde med Erik Haag.

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag