Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lotta Lundgrens mystiska pojkvän

Lotta Lundgren Foto: Sven Lindwall
Lotta Lundgren Foto: Robert Eklund

För två år sedan separerade Lotta Lundgren från sin dåvarande man.

Nu avslöjas det i senaste numret av "Hemma i HSB" att tv-profilen har en mystisk pojkvän.

Det är i en faktaruta som Lundgren berättar att hon bor i Stockholm med två barn – och att hon har en pojkvän.

Det var under våren 2014 som Lotta Lundgren och hennes dåvarande man gick skilda vägar. Ex-paret hade barn tillsammans och efter separationen har Lotta Lundgren inte velat prata om kärlekslivet eller om hon har träffat en ny partner i sitt liv.

Men nu avslöjas det i bostadsföreningen HSB:s egen tidning "Hemma i HSB", att tv-profilen bor i Stockholm tillsammans med sina två barn - och en pojkvän.

Lotta Lundgrens pojkvän hemlig

Vem denna mystiska pojkvän är framgår inte.

Lotta Lundgren har synts flitigt i tv under de senaste åren. Efter succén med "Historieätarna" var hon även med i förra årets upplaga av julkalendern – alltid med parhästen Erik Haag vid sin sida.

– Erik är den roligaste människa jag träffat, och den mest allmänbildade. När han kommer in i rummet blir det fest, jag kan inte uttrycka det på något bättre sätt, säger Lundgren i "Hemma i HSB".

Även Erik Haag har gått igenom en separation. Det var för drygt två år sedan som han och Martina Haag skilde sig.

I slutet på december förra året valde Erik att för första gången prata om det tuffa uppbrottet:

– Det är verkligen just en livskris för det var så många människor inblandade, och barnen, och jag minns ju hur mina föräldrars skilsmässa påverkade mig. Egentligen är det ett lika stort livsval att inte skilja sig, men effekterna blir mer dramatiska om man väljer att göra det, sa han till Café då.

 

LÄS MER: Lotta Lundgren slår tillbaka mot kalenderkritiken

 

Efter skilsmässan har spekulationerna varit många angående paret Haag. Bland annat släppte Martina Haag boken "Det är något som inte stämmer" som handlar om just en skilsmässa. Många har spekulerat i att boken handlar om parets egna krossade äktenskap – men Erik Haag har valt att inte kommentera ex-fruns bok.

– Jag tänker att det är jätteprivat och att det ska vara det. Det passar inte i tidningen helt enkelt, berättade han bland annat för tidningen Café.

Lotta Lundgren och Erik Haag har efter respektive separation funnits där som stöd till varandra. Bland annat har de setts fika och promenera i Stockholmsförorten Bromma.

Expressen har sökt Lotta Lundgren för en kommentar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!