Lotta Lundgren i "Renées brygga".Lotta Lundgren i "Renées brygga".
Lotta Lundgren i "Renées brygga".
Lotta Lundgren och Erik Haag ledde SVT:s "Historieätarna" tillsammans.Lotta Lundgren och Erik Haag ledde SVT:s "Historieätarna" tillsammans.
Lotta Lundgren och Erik Haag ledde SVT:s "Historieätarna" tillsammans.

Lotta Lundgrens kärlekslycka med Erik Haag

Publicerad

Det var förra året som Erik Haag och Lotta Lundgren bekräftade att de var ett par.

I kvällens "Renées brygga" på TV4 berättar Lotta Lundgren om känslorna:

– Jag mår skitbra. Det här med att vara kär är en sån banal känsla, säger hon.

Lotta Lundgren och Erik Haag gjorde succé under förra året i SVT:s "Historieätarna". Samtidigt hade programledarparet en relation tillsammans.

Det var förra hösten som Erik Haag och Lotta Lundgren bekräftade att de var ett par.

I onsdagens Renées bryggam, där bland annat Lotta Lundgren och Leif GW Persson gästar, går programledaren Renée Nyberg och Lotta Lundgren åt sidan för att prata känslor, samtidigt som de gör mat.

Lotta Lundgren: "Jag mår skitbra"

Programledaren frågar då hur Lotta Lundgren mår nu för tiden.

– Jag mår skitbra. Det här med att vara kär, det är en sån banal känsla så det ska ingen vettig människa behöva ägna sig åt, den är fullständigt meningslös. Att vara kär eller förälskad, om du är det, säg inte det till någon för folk vill inte höra, säger Lotta Lundgren i programmet och skrattar.

 

LÄS MER: Leif GW erbjöd Lotta Lundgren miljoner

 

Lundgren berättar även under programmet att hon bodde en period hemma hos Leif GW Persson efter sin skilsmässa, och att professorn gav henne flera råd.

Lundgren: "Jag var där litegrann"

Han ska bland annat ha erbjudit programledaren miljoner.

– Han kom in i mitt liv när det var som stökigast helt enkelt och ställde sig själv, sitt hem och sin fru till förfogande. Så jag var där litegrann, säger Lotta Lundgren bland annat.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag