Lotta Grey är tillsammans med en 23 år yngre kille. ”Han vill se tecknade filmer och jag vill se svarta dokumentärer”, säger hon. Foto: EMIL NORDINLotta Grey är tillsammans med en 23 år yngre kille. ”Han vill se tecknade filmer och jag vill se svarta dokumentärer”, säger hon. Foto: EMIL NORDIN
Lotta Grey är tillsammans med en 23 år yngre kille. ”Han vill se tecknade filmer och jag vill se svarta dokumentärer”, säger hon.  Foto: EMIL NORDIN
Lotta Grey tillsammans med pojkvännen Jonathan Emparan. Foto: OLLE SPORRONGLotta Grey tillsammans med pojkvännen Jonathan Emparan. Foto: OLLE SPORRONG
Lotta Grey tillsammans med pojkvännen Jonathan Emparan.  Foto: OLLE SPORRONG
Vimmelreporten Lotta Greys nya kärlek – 23 år yngre pojkvännen Jonathan Emparan. Foto: JACKELINE PEREZVimmelreporten Lotta Greys nya kärlek – 23 år yngre pojkvännen Jonathan Emparan. Foto: JACKELINE PEREZ
Vimmelreporten Lotta Greys nya kärlek – 23 år yngre pojkvännen Jonathan Emparan. Foto: JACKELINE PEREZ

Lotta Grays kärlek – 23 år yngre Jonathan

Publicerad

Vimmelreportern Lotta Gray, 50, är aktuell med både en ny bok och en ny kärlek – 23 år yngre pojkvännen Jonathan Emparan.

I "Sommarkväll med Rickard Olsson" berättar Gray att hennes nya yngre pojkvän får henne att se världen med nya ögon.

– Sen krockar vi när det handlar om valet av filmer – han vill se tecknade filmer och jag vill se svarta dokumentärer, säger Lotta Gray i programmet.

Vimmelreporten Lotta Gray, 50, är aktuell med sin nya bok "Himlen kan vänta: om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade."

Där berättar hon om kampen mot tjocktarmscancern hon drabbades av 2008 och om hur äktenskapet med hennes man gick i kras.

I dag är Lotta Gray frisk och har funnit en ny kärlek – 28-åriga Jonathan Emparan. 

 

https://www.instagram.com/p/BUmJhZalWCC/?taken-by=vimmelmamman

LÄS MER: Lotta Grays starka bild efter cancern hyllas 

 

Lotta Gray: "Kolla hon går och håller sin son i handen"

I programmet "Sommarkväll med Rickard Olsson" berättar Lotta Gray att hennes nya kärlek får henne att se världen på ett nytt sätt och gör henne glad. Men att det skiljer 23 år mellan henne och pojkvännen Jonathan har emellanåt varit jobbigt berättar Gray.

– Det är jag som har haft de flesta problem med det, han är mycket coolare än vad jag är. Jag tänker: "Kolla hon går och håller sin son i handen – gud vad äckligt", säger Lotta Gray.

På sin Instagram har Vimmelprofilen lagt upp en bild tillsammans med sin pojkvänns mamma som enbart är ett år äldre än Gray.

Hon svarar där på en fråga hon fått från en följare om hur det känns att varav lika gammal som pojkvännens mamma.

"Jonathan gör mig glad. Han har det största hjärtat jag vet och jag mår bra i hans närvaro. Hur ska jag kunna stänga dörren till det bara för det skiljer 23 år? Nej. Känns det bra gör det. Så enkelt är det." skriver Gray på sin Instagram.

 

LÄS MER: Maria Lundqvist bryter tystnaden om sin 21 år yngre pojkvän 

 

https://www.instagram.com/p/BWLaMpgFtLZ/?taken-by=vimmelmamman

 

Kärleken får Lotta Gray att se världen på nya sätt

Hos Rickard Olsson berättar vimmelprofilen att Jonathan får henne att må bra. Hon förklarar att han får henne att öppna upp ögonen och se världen på nya sätt. Men paret har lite olika intressen.

– Ja sen krockar vi när det handlar om valet av filmer – han vill se tecknade filmer och jag vill se svarta dokumentärer, säger Lotta Gray.

Samtidigt som Gray har sagt att det varit jobbigt vad folk tycker och tänker om att hon har en 23 år yngre pojkvän, så menar hon att vi måste tänka annorlunda kring ålder och relationer än vad vi gör.

"Och så är det förstås så, att hade detta varit en man på 50 som var tillsammans med en kvinna på 28 hade inte ens frågan uppstått. Och det krävs att vi tänker nytt kring det där." avslutar Lotta Gray sitt Instagram-inlägg med.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag