Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lotta Engbergs tårar i direktsändning

Lotta Engberg rördes till tårar efter Alexandra låthyllning till Sofie.Foto: TV4
Golvet under premiäravsnittet av ”Lotta på Liseberg”.Foto: Skärmdump/TV4
Golvet under andra avsnittet av ”Lotta på Liseberg”Foto: Skärmdump / TV4
Lotta Engberg.Foto: Skärmdump / TV4
Lotta Engberg tvingades torka tårarna efter Alexandras fina hyllning.Foto: Skärmdump / TV4

Alexandra Tappermo från Örnsköldsvik hyllade sin personliga assistent i ”Lotta på Liseberg”.  

Då brast det för Lotta Engberg.

– Vet du vad, jag satt faktiskt och grinade på riktigt, säger hon.

I kvällens ”Lotta på Liseberg” hade Alexandra Tappermo från Örnsköldsvik skickat in en låtönskan för att hylla sin personliga assistent Sofie Sundelin. 

– Jag vill tillägna en låt till min toppenassistent Sofie. Hon finns där i alla lägen, sa Alexandra Tappermo som var med på en videolänk i programmet. 

– Jag kan bara säga att Alexandra har ett så varmt varmt hjärta för dig. När hon skulle välja melodi ville hon att vi skulle sjunga Molly Sandéns ”Det finaste någon kan få”. Den här texten, Sofie, är till dig – från Alexandra via oss här på Liseberg, sa Lotta Engberg.   

På plats i Göteborg framförde sedan Anna Werner och Ninni Bautista låten, och efter framträdandet kunde programledaren Lotta Engberg inte hålla tillbaka tårarna.

– Fantastiska Alexandra och Sofie. Vi skickar kramar från oss alla. Vi skickar tårpapper också för det kom tårar från oss allihopa, sa Lotta Enberg i programmet. 

”Satt faktiskt och grinade på riktigt”

Lotta Engberg var även tagen efter programmet. 

– Vet du vad, jag satt faktiskt och grinade på riktigt, säger hon. 

Hon hyllade även TV4:s beslut att låta dem som satt hemma få vara med i programmet. Lotta Engberg hade tillsammans med de andra i produktionen valt ut just Alexandras låtönskan. 

– Jag gillar det här, att vi faktiskt gör ett litet hembesök hos någon. Det var verkligen så fint. Vi satt och kollade igenom de inskickade klippen och kände direkt att Alexandra skulle vara med. Tårarna kom med musiken, man satt och höll händerna. 

TV4:s drag för att dölja publiktappet

Låthyllningen var inte det enda överraskningsmomentet under kvällens program. Från förra veckans premiär hade över 1000 kvadratmeter inne på Liseberg målats om i svart färg – ett tilltag för att dölja publiktappet. 

– Ja, det stämmer att marken inne på Lisberg har fått ny färg, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för ”Lotta på Liseberg” och fortsätter: 

– Det är speciella förutsättningar och vi försöker så klart anpassa programmet efter förutsättningarna.

”Lotta på Liseberg” sänds måndagar 20.00 på TV4, TV4 Play och C More. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.