Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter hyllningen till döde kollegan – Lotta och bandet enade på scen

En rörd Lotta som talar om att bandets pianist Michael Ottosson plötsligt gått bort.Foto: TOMMY HOLL/TT / TOMMY HOLL TT NYHETSBYRÅN
Lotta Engberg har varit programledare under alla år som programmet har sänts.Foto: TOMMY HOLL/TT / TOMMY HOLL TT NYHETSBYRÅN
Foto: TOMMY HOLL/TT / TOMMY HOLL TT NYHETSBYRÅN
”Lotta på Liseberg” har sänts på TV4 sedan 2009.Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Efter det känslosamma programmet förra veckan, där den hastigt avlidna orkestermedlemmen Michael Ottosson hyllades, är nu Lotta Engberg och kollegerna tillbaka på scenen.

Nu laddar gänget om och hoppas på en solig kväll trots det osäkra vädret.

”Gänget samlas igen och solen har lovat att lysa under kvällen. Känns som om vi har en superkväll på gång tillsammans” hälsar Lotta Engberg i ett sms. 

Den omåttligt populära programledaren Lotta Engberg ser fram emot ännu en kväll med ”Lotta på Liseberg”. Trots att vädret har varit osäkert med låg temperatur ställer sig Lotta Engberg positiv till både vädret och kvällens program. 

”Gänget samlas igen och solen har lovat att lysa under kvällen. Känns som om vi har en superkväll på gång tillsammans” hälsar hon i ett sms och skriver vidare:

”Smith & Thell, Linnea Henriksson, Robin Bengtsson och Isaac and the Soul Company , det är ju hur bra musik som helst. Dessutom kommer ju Katrin Sundberg och släpper man lös henne så kan ju precis varsomhelst hända.”

”Lotta på Liseberg” har sänts på TV4 direkt från Liseberg sedan 2009 och Lotta Engberg har varit programledare sedan starten.  

Inför ett eventuellt oväder menar produktionen bakom programmet att det inte är något nytt för dem.

”Det är inte första gången produktionen hanterar regn och rusk, så det brukar inte vara något problem”, skriver programmets pressansvarige Ina Kokalari i ett sms. 

Vidare skriver hon:

”Scenen på Liseberg har tak, så det brukar lösa sig fint”.

Hyllade Michael Ottossons minne

Inför förra veckan program kom det tragiska beskedet att ”Lotta på Liseberg”-musikern hastigt gått bort, 36 år gammal. Han var medlem i ”Lotta på Liseberg”- orkestern under flera år. I förra veckans program hyllades Michael Ottossons minne. Det blev känslomässigt.

– Den här veckan nåddes vi av ett fruktansvärt besked, alla vi på Liseberg. En nära vän och medmusikant, Michael Ottoson har lämnat oss. Hans fina hjärta orkade inte slå mer, vi saknar honom så oerhört mycket, sa Engberg i programmet.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.