Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lotta Engbergs förklaring – därför ställs programmet in

Lotta Engberg förklarar varför ”Lotta på Liseberg” ställs in. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Därför syns inte ”Lotta på Liseberg” i ruta på måndag. Foto: ANNA SVANBERG / ANNA SVANBERG GT-EXPRESSEN
På måndagskvällen saknas Lotta Engberg och TV4:s allsångsprogram ”Lotta på Liseberg” i rutan. Foto: TOMMY HOLL/TT / TOMMY HOLL TT NYHETSBYRÅN

Varje måndag hela sommaren brukar Lotta Engberg sjunga loss i ”Lotta på Liseberg” – men inte denna måndag.

Eftersom Sverige möter Kanada i fotbolls-VM på måndagen är allsångsprogrammet inställt, något Lotta Engberg förklarar på Instagram.

– Nu på måndag så är det Kanada och Sverige i åttondelsfinal, och vi hejar på Sverige, Sverige, Sverige, säger Lotta Engberg på ”Lotta på Liseberg”-kontot på Instagram.

På måndagskvällen saknas Lotta Engberg och TV4:s allsångsprogram ”Lotta på Liseberg” i rutan.

Anledningen: Sverige möter Kanada i fotbolls-VM.

Våra svenska damer möter kanadensarna i en åttondelsfinal i VM i Frankrike, och matchen sänds på TV4 – därför får Lotta Engberg glatt flytta på sig.

Lotta Enberg: ”På måndag tänker inte jag sjunga allsång”

Men det verkar programledaren inte ha något emot. I ett klipp på ”Lotta på Liseberg”-Instagramkontot hejar Lotta Engberg på svenska landslaget, klädd i en blomsterkrans och Sverige-färgade solglasögon. Programledaren förklarar varför allsången uteblir.

– Nu på måndag tänker inte jag sjunga allsång, och det ska inte du heller göra. För då ska vi faktiskt titta på fotboll i stället tillsammans, säger Lotta Engberg, i klippet som publicerades på söndagen.

”Lotta på Liseberg”-tittarna behöver bara vänta en vecka innan programmet är tillbaka.

– Första juli är vi tillbaka i stället, då kommer Kikki, Anna Bergendahl, Eric Saade och massa sådana bra. Men nu på måndag så är det Kanada och Sverige i åttondelsfinal, och vi hejar på Sverige, Sverige, Sverige, säger Lotta Engberg i klippet.

Till klippet uppmanas tittarna att hålla ut till nästa vecka, då Lotta Engberg är tillbaka i TV4 igen.

”Nu på måndag är det tyvärr ingen allsång, men håll ut! Snart är Lotta på Liseberg tillbaka igen. Längtar du lika mycket som vi?”

https://www.instagram.com/p/BzDrGs-jqG2/