Tittarna hyllar den folkkära programledarens superkropp. Foto: Anders Ylander
Tittarna hyllar den folkkära programledarens superkropp. Foto: Anders Ylander

Lotta Engberg: En man är bästa motionen

Publicerad
Uppdaterad
GÖTEBORG. Tittarna hyllar Lotta Engbergs snygga figur.
För Expressen berättar hon om hur hon håller sig i form.
- En bra man är den bästa motionen, skrattar Lotta Engberg.
Programledaren Lotta Engberg är 46 år och har fött två barn. För många är det en ålder då det är svårt att hålla vikten.
Men Lotta Engberg är vältränad, och nu hyllar "Lotta på Lisebergs" tittare den folkkära programledarens superkropp.
- Det är ju roligt såklart. Men ska jag vara helt ärlig så har jag inte gått ner, utan så här har jag sett ut väldigt länge och jag tänker inte på vikten. Botox och bantningskurer är ingenting för mig varken nu eller i framtiden, säger Lotta Engberg när Expressen träffar henne efter måndagens direktsändning från Liseberg.
Men det finns flera anledningar till att Lotta Engberg ändå håller sig i form och har den kropp hon har.

Styrketränar

- Under året så styrketränar jag två gånger i veckan. dessutom joggar jag då och då, och går ut och går med hunden såklart. Sen kan man väl säga att en bra man är bästa motionen, säger Lotta Engberg och skrattar med tanke på det som skrivits om hennes sexsnack den senaste månaden.

Må bra i hjärnan

- Egentligen kanske jag borde fråga min man om jag får säga så i tidningen, säger hon vidare.
Lotta Engberg menar att det egentliga bästa knepet för att hålla sig i form är att man mår bra i hjärnan.
- Mår man bra där uppe så funkar ofta det andra också. Jag tänker inte mycket på träning annars, utan satsar på frisk luft och god mat, säger Lotta Engberg.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag