Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lotta avslöjar Erik Haags hemliga liv

Erik Haag och Lotta Lundgrens svar på privata frågan.
Lotta Lundgren och Erik Haag har setts i flera tv-program tillsammans. Foto: TOMMY HOLL / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
2016 blev det även bekräftat att de båda var ett par. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
I podcasten ”Della Q” berättar Lotta Lundgren om Erik Haags hus ute i skärgården. Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / IBL
”Det bor i stort sett bara Erik, rådjur och träd på den ön”, berättar hon.Foto: OLLE SPORRONG

Erik Haag och Lotta Lundgren håller stora delar av sin relation hemlig och delar inte med sig av privatlivet i det offentliga.

Men när Lotta Lundgren gästar podcasten ”Della Q” bjuder hon på flera detaljer kring Erik Haags ensliga boende ute i skärgården – där hon själv bor varannan vecka.

– Det bor i stort sett bara Erik, rådjur och träd på den ön, säger hon.

Tv-profilerna Lotta Lundgren och Erik Haag har setts tillsammans i program som ”Historieätarna” och ”Landet brunsås” och sedan ett antal år tillbaka är de också ett kärlekspar.

Men trots offentligheten i rutan har mycket av parets privata liv tillsammans hållits i det fördolda.

När Lotta Lundgren gästar podcasten ”Della Q” berättar hon dock om Erik Haags bostad i   Stockholms skärgård.

– Varannan vecka bor jag hos Erik som bor på en ö i södra skärgården, på en ganska folktom ö. Det bor i stort sett bara Erik, rådjur och träd på den ön, berättar hon.

”Han blir jättearg”

Hon fortsätter med att ge en målande beskrivning av miljön runt huset:

– Han blir jättearg om jag berättar det, men han bor superfint i ett jättegulligt 1800-talshus. Och så är det en jättestor sluttande trädgård och växthus, hönshus, lada och klängrosor överallt. Det är faktiskt helt fantastiskt. Och gamla pulkor och rör i en hög också.

Lotta Lundgen förklarar också att huset ligger mycket avskilt och helt saknar grannar. Endast en liten väg går bakom huset, men den slutar på en äng.

– Det är ett boende som doftar privat. Här ser man inte en käft på en hel vecka, och det tycker man är underbart, säger hon i podcasten. 

”Ett jättekonstigt dubbelliv” 

Trots att paret är sparsmakade med information om sitt liv tillsammans har Lotta Lundgren vid en del tillfällen även tidigare berättar om ”varannan vecka”-livet med Erik Haag.

– Jag lever ett jättekonstigt dubbelliv. Varannan vecka när mina barn går i skolan i Stockholm, så bor vi i Midsommarkransen. Sen så fort på fredagen när det är klart då åker vi i väg 7-8 mil till skärgården, till en ö som heter Mörkö, och där bor Erik, berättade hon i podcasten ”Mina vänner-boken”.

Expressen har sökt Lotta Lundgren och Erik Haag. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.