Lorenzo Lamas kamp om sina döttrar är över

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Lorenzo Lamas kamp mot sin exfru Shauna Sand har fått sitt slut.
Foto: Jerome Pennington
Lamas kamp mot Shauna Sand (bilden) har pågått i över en månad. Han har bland annat lämnat in en lista med saker Sand gjort som gör henne olämplig som mamma.
Foto: Mhd, Pacificcoastnews.Com
Lamas är för närvarande gift med Shawna Craig, 28.
Foto: James Breeden
Lorenzo Lamas slog igenom på 80-talet i tv-serien "Falcon Crest" där han spelade karaktären Lance. Här tillsammans med skådespelerskan Kristina Alfonso.

Lorenzo Lamas kamp mot sin exfru Shauna Sand har fått sitt slut.

Han vann vårdnadstvisten om sina döttrar efter tuffa rättegångsförhandlingar.

Döttrarna ska nu bo med Lamas på heltid.

Lorenzo Lamas, 56, vårdnadstvist är över. Han har gått vinnande ur striden mot sin exfru Shauna Sand, 43, efter hårda förhandlingar i rätten. Domarens beslut att göra Lamas till huvudsaklig vårdnadshavare bygger på de vittnesmål döttrarna gav, berättar TMZ.

Domaren hade blivit märkbart upprörd av det de berättade om sin mamma. Bland annat ska Sand ha tagit hem nya pojkvänner konstant och även terroriserat sina döttrar med hån och skällsord. Dessutom ska hon ha hyrt ut deras sovrum så de fick sova på soffan.

Desperata att bo hos Lorenzo

Döttrarna, 17, 15 och 13 år gamla, var desperata för att få bo med sin pappa. Och nu är det alltså klart. TMZ berättar att det var en gråtande Shauna Sand som möttes av beslutet.

Lamas kamp mot Sand har pågått i över en månad. Han har bland annat lämnat in en lista med saker Sand gjort som gör henne olämplig som mamma.

– Jag ber för att mina döttrar inte ska ta efter sin mamma, sade Lamas då.

Gått i personlig konkurs

Lamas har länge haft ekonomiska problem och har gått i personlig konkurs flera gånger. Något som förmodligen hänger ihop med det underhåll hand är skyldig sina fyra tidigare fruar. Lamas är för närvarande gift med Shawna Craig, 28.

Lorenzo Lamas slog igenom på 80-talet i tv-serien "Falcon Crest" där han spelade karaktären Lance. Under 90-talet hade han framgångar med tv-serien "Renegade".Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.