Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Loreens röst slut - tvingas till tystnad

Loreen har belagts med talförbud.Foto: Sven Lindwall

BAKU. Det hårda schemat har slitit på Loreens röst.

Hon har nu belagts med talförbud.

- Det handlar om att vara tyst för min del nu. Jag måste det, säger hon.

Loreen har sedan ankomsten till Baku haft ett tufft schema med intervjuer, repetitioner och uppträdanden. Överallt hon går vill folk prata med henne och hon har sällan fått vila. Detta har nu börjat sätta sig på rösten, och i går kväll belades hon mer eller mindre med talförbud.

- Det är så tokmycket att göra och mycket prat. Jag är en pratkvarn och det har varit mycket intervjuer och dessutom är det luftkonditionering överallt. Jag stänger av den så fort jag får chansen, men man hamnar i miljöer där det är kall luft och hög volym så man måste anstränga rösten.

Understryker allvaret

- Nu handlar det om att vara tyst och att vila mycket. Är jag avslappnad och utvilad kommer det att låta bra. Får jag inte vila rösten nu finns det inte en chans att jag klarar av finalen om jag går vidare.

Christer Björkman understryker allvaret i situationen.

- Det svåraste att hantera är alla de här timmarna av prat. Nu måste hon vara tyst och vi måste sätta gränser och säga åt henne. Hon vill vara alla till lags, men det går inte nu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.