Svenske landslagskaptenen Fredrik Ljungberg var på nattklubb tillsammans med skandalsångaren Axl Rose från Guns 'n' Roses - som tidigare i somras misshandlade en vakt på Berns i Stockholm.
Svenske landslagskaptenen Fredrik Ljungberg var på nattklubb tillsammans med skandalsångaren Axl Rose från Guns 'n' Roses - som tidigare i somras misshandlade en vakt på Berns i Stockholm.

Ljungbergs festkompis - skandalstjärnan

Publicerad
Uppdaterad
Här smiter svenske landslagskapten Fredrik Ljungberg ut bakvägen från den exklusiva nattklubben Movida i London - tillsammans med skandalstjärnan Axl Rose, sångare i Guns 'n' Roses.
Om fem dagar börjar allvaret för Fredrik Ljungberg - Premier League drar igång och Ljungbergs Arsenal möter Olof Mellbergs Aston Villa. Ett extra hett möte eftersom Mellberg fick lämna över kaptensbindeln i det svenska landslaget till Ljungberg för bara en dryg vecka sedan.

Exklusiva klubbar

Men trots att det bara är dagar kvar till den engelska ligapremiären har Ljungberg tid för annat än träning. Sent i lördags natt försökte Ljungberg smita ut bakvägen från Movidas, en av Londons mer exklusiva klubbar som bara riktar sig till medlemmar och speciellt inbjudna gäster.

Med skandalstjärna

Ljungberg var då i sällskap med den skandalomsusade sångaren Axl Rose - som nyligen greps i Stockholm för att ha misshandlat en vakt på Berns i Stockholm. Ljungberg och Axl Rose fortsatte vidare till klubben Benson & Hedges där festandet fortsatte. Ljungbergs sena kvällar har fått mycket uppmärksamhet den här sommaren, fotbollsstjärnan var bland annat en av dem som kunde ses sent på kvällarna under tennisveckan i Båstad. Ljungberg och Rose fortsatte till en exklusiv klubb för att festa vidare.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag