Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Liz Hurleys hälsning från poolen – hyllas av fansen

Den brittiska skådespelerskan Elizabeth Hurley är känd för sina roller i ”The Royals”, ”Gossip Girl” och ”Austin Powers”-filmerna. Foto: WIKTOR SZYMANOWICZ / REX/IBL
Stjärnan har en bred följarskara på sociala medier, och nu har hon lagt ut en avklädd bild på sociala medier – som lett till starka reaktioner. Foto: SGP/FAMEFLYNETITALY / STELLA PICTURES SGP/FAMEFLYNETITALY

Den brittiska skådespelerskan Elizabeth Hurley är känd för sina roller i ”The Royals”, ”Gossip Girl” och ”Austin Powers”-filmerna.

Stjärnan har en bred följarskara på sociala medier, och nu har hon lagt ut en avklädd bild på sociala medier – som lett till starka reaktioner.

”Ja, jag borde lära mig mina repliker, men jag är i poolen”, skriver hon på Instagram.

Elizabeth Hurley, 54, slog igenom för drygt 30 år sedan när hon medverkade i tv-serien ”Christabel”. Sedan dess har hon medverkat i en mängd olika filmer och tv-serier, så som ”The Royals”, ”Gossip Girl” och ”Austin Powers”-filmerna.

Den brittiska skådespelerskan har också en bred följarskara på sociala medier, och nyligen publicerade hon en avklädd bild på Instagram – som har lett till starka reaktioner.

Bilden har fått över 135 000 gilla-markeringar, och många väljer att hylla Hurley för den avklädda bilden.

”Du är den snyggaste människan på hela planeten”, skriver en person.

”Du är bara så vacker och förtjusande”, menar en annan.

Skådisens budskap bakom avklädda bilden

Stjärnan menar att hon egentligen borde fokusera på kommande skådisjobb, men att hon i stället valde att njuta av andra saker.

”Ja, jag borde lära mig mina repliker, men jag är i poolen”, skriver hon på Instagram.

Enligt uppgifter till The Sun så ska hon befinna sig i Los Angeles för att spela in den kommande säsongen av Marvel-serien ”Runaways”.

https://www.instagram.com/p/Bz8nCabF6SI/?utm_source=ig_web_copy_link

Elizabeth Hurley har tidigare även arbetat som fotomodell och filmproducent.

Mellan 1987 och år 2000 var hon tillsammans med skådespelaren Hugh Grant, 58, som synts i ”Notting Hill” och ”Bridget Jones”-filmerna.

Hugh Grant är även gudfader till hennes son Damian.

Mellan 2007 och 2011 var Hurley gift med Arun Nayar, 52.