Little Mix-stjärnan Jesy Nelson har skadat sig illa under gruppens turne. Foto: Polly Thomas/Rex/Shutterstock / POLLY THOMAS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESLittle Mix-stjärnan Jesy Nelson har skadat sig illa under gruppens turne. Foto: Polly Thomas/Rex/Shutterstock / POLLY THOMAS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Little Mix-stjärnan Jesy Nelson har skadat sig illa under gruppens turne. Foto: Polly Thomas/Rex/Shutterstock / POLLY THOMAS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Jezy nelson skadade armen och sin vrist. Foto: Polly Thomas/Rex/Shutterstock / POLLY THOMAS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESJezy nelson skadade armen och sin vrist. Foto: Polly Thomas/Rex/Shutterstock / POLLY THOMAS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Jezy nelson skadade armen och sin vrist. Foto: Polly Thomas/Rex/Shutterstock / POLLY THOMAS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Little Mix-stjärnan skadad under turnén

Publicerad

Jesy Nelson skadade armen och vristen illa under turnén – nu visar hon upp skadan för Instagram-följarna.

Little Mix-stjärnan vilar nu upp sig, men vägrar missa spelningar.

"Kära nån. Showen måste fortsätta", skriver Nelson på Instagram.

Little Mix-stjärnan Jesy Nelson skadade sig illa under gruppens turné.

På Instagram delar artisten med sig av en bild på armen i en skena. Till bilden skriver artisten.

"Kära nån. Showen måste fortsätta", skriver Nelson på Instagram.

Armen ska inte vara bruten, rapporterar Mirror.

Jesy Nelsons talesperson säger till Mirror att artisten även stukat vristen.

Nu vilar Jesy Nelson upp sig några dagar. Gruppen har en paus i turnerandet efter spelningen i Glasgow i lördags.

 

 

Ett foto publicerat av @jesymix14 Mar 20, 2016 kl. 4:30 PDT

 

 

LÄS MER: Fansens ilska efter modellens bild

 

Enligt talespersonen ska skadorna inte påverka Nelsons förmåga att turnera. Hon kommer alltså inte att missa några spelningar. Gruppen, som även består av Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock och Perrie Edward, spelar i Liverpool på tisdagen.

I november tvingades Jesy Nelson stå över Little Mix-turnén. Detta efter att hon drabbats av en öroninfektion, som stoppade henne från att flyga.

Då skrev artisten på Twitter:

"Hej på er. Jag har en jäkla otäck öroninfektion som inte tillåter mig att flyga och se er, vackra japanska Mixers", skrev hon då.

 

LÄS MER: Stjärnans skräck – började brinna

 

Den 24-åriga artisten är i ett förhållande med artisten Jake Roche

Tidigare i år drabbades gruppmedlemmen Perrie Edwards av en brännskada, när hennes värmepanna exploderade.

"Så jag var med om en olycka ... Och med en olycka menar jag att jag råkade tända eld på mig själv", skrev Edwards då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag