Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Little Jinders svar efter kängan mot H&M

Artisten Little Jinder. Foto: Magnus Liljegren - Stella Pictur / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGREN
Artisten Little Jinder. Foto: Magnus Liljegren - Stella Pictur / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGREN

Artisten Little Jinder sågade för två veckor sedan sin egen sponsor - företaget H&M.

Nu svarar hon på följarnas kritik om att det var "klantigt och slarvigt" gjort av henne.

"Ett rätt mänskligt misstag", skriver hon på sin Instagram.

För två veckor sedan hyllade Little Jinder, 28, sin egen sponsor H&M – men bara några timmar senare vände allt och hon totalsågade då företaget. Stjärnan hyllade först H&M:s nya kampanj "Ladylike", men skrev sedan aktivt kritik mot företaget i kommentarsfältet till Liv Strömquists, 38, inlägg om kvinnors rättigheter på fabriker i Kambodja.

"Jag får dålig smak i munnen av mig själv men det drygar ut kassan", skrev hon då.

Nu uttalar sig Little Jinder och svarar på kritiken hon fått av sina följare efter otydligheten. Många följare avfärdade stjärnans beteende som klantigt, slarvigt och motsägelsefullt.

"Vill bara klargöra en sak angående H&M och "Ladylike"-kampanjen. Många frågar vad som hände. Förstår att ni är snabba på att avfärda det som klantigt. Men det var väl ändå ett rätt mänskligt misstag. Jag hade dålig magkänsla inför kampanjen från början men körde över den och viftade bort den med "vadå det är väl ett bra syfte ändå" och typ jobbade vidare med annat.", skriver hon.

 

LÄS MER: Little Jinders tårar i "Så mycket bättre"

 

Little Jinder svarar på kritiken

Little Jinder fortsätter sitt långa inlägg på Instagram med att hon inte förstod förrän kampanjen gick i gång att hon inte kunde stå för företagets värderingar. Stjärnan sympatiserade med kritiken mot kampanjen och valde att säga det och inte vara tyst.

"Feminism börjar inifrån och jag tycker inte man ska använda sig av det som säljknep för att folk ska konsumera mer kläder sydda av bland annat kvinnor som jobbar under vidriga arbetsförhållanden som får sparken om de engagerar sig fackligt. Jag kände mig äcklig, i-land och falsk. För vaddå? Inte ens mkt pengar", fortsätter hon sitt inlägg.

 

LÄS MER: Little Jinder: "Ren och skär dödsskräck"

 

Nu berättar stjärnan att hon inte ångrar sig att hon gick emot sig själv. Little Jinder ser det som ett fel som hon rättade för att inte känna sig falsk och vill nu gå vidare och lägga allting bakom sig.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!