Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Little Jinder om
bråket med Lill-Babs

Little Jinder hävdar att hon är i bråk med Lill-Babs.
Foto: All Over Press
Lill-Babs.
Foto: Cornelia Nordström

Little Jinder säger att "Lill-Babs" irriterar sig på henne, i Fredrik Strages podcast "Hemma hos Strage".

Något som den folkkära artisten nu dementerar helt.

– Det där har hon fått om bakfoten, jag tycker hon är superduktig, säger Barbro Svensson.

I podcasten "Hemma hos Strage" med musikjournalisten Fredrik Strage, 44, påstår Little Jinder att Barbro "Lill-Babs" Svensson inte gillar henne.

– Hon har typ dissat mig! “De här unga artisterna ska ha så mycket på ridern, jag har kaffe och mandariner på min rider” sa hon. Hur kan Lill-Babs ha sett min rider och varför är hon irriterad, undrar Little Jinder i "Hemma hos Strage".

Något som "Lill-Babs" menar absolut inte stämmer - hon har aldrig sagt något liknande.

– Jag tycker ju Little Jinder är superduktig, säger den folkkära artisten.

– Det där har hon fått om bakfoten, säger "Lill-Babs glatt.


LÄS MER: Little Jinders attack på stora kändisgalan


Little Jinder blev utskälld via vykort av äldre dam


LÄS MER: Little Jinders ilska mot Danny Saucedo


"Så mycket bättre"-artisten berättar också om ett vykort hon fick av en äldre kvinna, som ville ge lite råd till henne angående hennes artisteri.

– Hon skrev ett vykort till mig: “Underskatta ej publiken, vårda ditt språk. Visa lite ödmjukhet och raljera ej om sprit och fylla. I hopp om bättring, hälsar Eva i Eskilstuna”, sammanfattar Little Jinder i podcasten.

Artisten tog inte helt lätt på det kritiska vykortet, utan tycker att det känns som om det var skrivet av en lågstadielärare.

– Hora! Det där var min första skriftliga utskällning. Skrivet med skrivstil. Vykortet skrek lågstadielärare! Vad är det för sjukt tråkmånskentland vi lever i, undrar Little Jinder i "Hemma hos Strage".

Little Jinder skriver nu i en post på sitt Instagram-konto att uttalandet var sarkastiskt menat.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.