Little Jinder om
bråket med Lill-Babs

Little Jinder hävdar att hon är i bråk med Lill-Babs.
Foto: All Over Press
Lill-Babs.
Foto: Cornelia Nordström

Little Jinder säger att "Lill-Babs" irriterar sig på henne, i Fredrik Strages podcast "Hemma hos Strage".

Något som den folkkära artisten nu dementerar helt.

– Det där har hon fått om bakfoten, jag tycker hon är superduktig, säger Barbro Svensson.

I podcasten "Hemma hos Strage" med musikjournalisten Fredrik Strage, 44, påstår Little Jinder att Barbro "Lill-Babs" Svensson inte gillar henne.

– Hon har typ dissat mig! “De här unga artisterna ska ha så mycket på ridern, jag har kaffe och mandariner på min rider” sa hon. Hur kan Lill-Babs ha sett min rider och varför är hon irriterad, undrar Little Jinder i "Hemma hos Strage".

Något som "Lill-Babs" menar absolut inte stämmer - hon har aldrig sagt något liknande.

– Jag tycker ju Little Jinder är superduktig, säger den folkkära artisten.

– Det där har hon fått om bakfoten, säger "Lill-Babs glatt.


LÄS MER: Little Jinders attack på stora kändisgalan


Little Jinder blev utskälld via vykort av äldre dam


LÄS MER: Little Jinders ilska mot Danny Saucedo


"Så mycket bättre"-artisten berättar också om ett vykort hon fick av en äldre kvinna, som ville ge lite råd till henne angående hennes artisteri.

– Hon skrev ett vykort till mig: “Underskatta ej publiken, vårda ditt språk. Visa lite ödmjukhet och raljera ej om sprit och fylla. I hopp om bättring, hälsar Eva i Eskilstuna”, sammanfattar Little Jinder i podcasten.

Artisten tog inte helt lätt på det kritiska vykortet, utan tycker att det känns som om det var skrivet av en lågstadielärare.

– Hora! Det där var min första skriftliga utskällning. Skrivet med skrivstil. Vykortet skrek lågstadielärare! Vad är det för sjukt tråkmånskentland vi lever i, undrar Little Jinder i "Hemma hos Strage".

Little Jinder skriver nu i en post på sitt Instagram-konto att uttalandet var sarkastiskt menat.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.