Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lisa Nilssons singelbeslut efter separationen: ”Känt att, fan”

Se intervjun med artisten.
Lisa Nilsson har hittat balans i livet efter separationen från exet Niklas Medin, och är lyckligare än någonsin.
Foto: /IBL / /IBL
I en intervju med Expressen söndag berättar artisten hur hon anpassar karriären efter sina barn – och hur man gör för att singellivet inte ska kännas ensamt.
Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Lisa Nilsson och Niklas Medin.
Foto: MAGNUS JÖNSSON

Lisa Nilsson har hittat balans i livet efter separationen från exet Niklas Medin, och är lyckligare än någonsin.

I en intervju med Expressen söndag berättar artisten hur hon anpassar karriären efter sina barn – och hur man gör för att singellivet inte ska kännas ensamt.

– Jag är befriad och kan göra vad jag vill, säger Lisa Nilsson i intervjun.

Det var i november 2015 som Lisa Nilsson, nu 48, valde att separera från exet Niklas Medin, som hon har två barn tillsammans med.

Nu, närmare fyra år senare, är artisten lyckligare än på länge.

– Jag tror till och med att jag understundom känt att, fan, jag tror jag är lycklig! Det ska man inte slösa med att säga, men jag tror att jag är det just nu. Jag är befriad och kan göra vad jag vill och då känns framtiden... toppen, säger hon i en intervju med Expressen söndag.

Lägger om hela schemat – för familjen

Artisten lever singelliv, och fokuserar i stället på sina barn. Lisa Nilsson, som uppträder med sin show ”Kvinnan som är jag” har valt att helt anpassa sitt artisteri till schemat som varannan vecka-förälder. De veckor hon har barnen så jobbar hon bara dagtid, medan hon de barnfria veckorna kan uppträda upp mot sex gånger i veckan.

– Samtidigt tycker jag att jag gjort ett statement för alla ensamstående föräldrar i branschen – nu kan ingen komma och säga att det inte går! När jag har barnen är jag hemma och följer deras skolgång. Då jobbar jag bara dagtid och är en närvarande och mer avstressad mamma, säger Lisa Nilsson i Expressen söndag.

Lisa Nilsson: Jag saknar inte en man

Att ha en man i sitt liv är inget hon saknar, och Nilsson menar att det finns andra sätt att ha familjeliv på än ”mamma, pappa, barn”. I stället väger barnen upp, så att artisten inte känner sig ensam.

– När du har mer självgående barn, som jag – intelligenta, galna, smarta, roliga ungar som ser igenom mig mer än någon man någonsin gjort, mer än vad mina föräldrar gjort, som förstår mig mycket bättre än alla andra gjort sammantaget – då går jag inte ensam i livet. Vi är tre. Och jag har min exman, som är pappa till dem. Han är inte borta – han finns kvar och vi stöder varandra i föräldraskapet. Vi bor bara inte på samma ställe.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.