Lisa Nilsson uppträder i ”Allsång på Skansen” i sommar. Hon får ett specialavsnitt där hon kommer att uppträda i en hel timme. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSENLisa Nilsson uppträder i ”Allsång på Skansen” i sommar. Hon får ett specialavsnitt där hon kommer att uppträda i en hel timme. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Lisa Nilsson uppträder i ”Allsång på Skansen” i sommar. Hon får ett specialavsnitt där hon kommer att uppträda i en hel timme.  Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Artisten Lisa Nilsson. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSENArtisten Lisa Nilsson. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Artisten Lisa Nilsson.  Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Lisa Nilsson. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSENLisa Nilsson. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Lisa Nilsson.  Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Lisa Nilssons liv efter separationen

Publicerad

Lisa Nilsson separerade från sambon Niklas Medin i november 2015.

Nu berättar artisten om livet efter separationen.

– Jag har mina ungar och jag har mina jobb, säger Lisa Nilsson.

Lisa Nilsson, 46, är årets artist som får uppträda en hel timme på "Allsång på Skansen"  i sommar, i specialavsnittet "Scenen är din".

– Det känns fantastiskt, en stor ära. Jag blev lite tagen på sängen och tänkte inte göra några stora konserter. Jag insåg att det var bra tajming, säger Lisa Nilsson om konserten.

Efter två år ute på vägarna har Lisa Nilsson nu bestämt sig för att satsa tid på att umgås med sina barn också, och fokusera på familjen.

– Jag har turnerat fram till påsk i år, och efter det har jag försökt att inte turnera. Jag lever med mina barn och försöker vara närvarande i deras liv. De går igenom massor av saker. Jag försöker att inte jobba ihjäl mig hela tiden, utan jag tar små pauser efter stora projekt, för att vara en sådan där avstressad och närvarande mamma som orkar rita mandalas och lägga pärlplattor också, säger hon.

För Lisa Nilsson är det viktigt att hon ska fortsätta orka länge till, och inte gå in i väggen för att hon arbetar för mycket.

– Det gäller att räcka till för sig själv och för framtiden och för alla man tycker om, säger artisten.

 

LÄS MER: Nilsson och sambon Niklas har separerat

 

Lisa Nilssons liv efter separationen från sambon

 

LÄS MER: Fejkade bråket i "Så mycket bättre" i TV4

 

Det var i november 2015 som Lisa Nilsson bekräftade att hon och sambon Niklas Medin hade separerat, efter nio år tillsammans som par.

Men efter separationen har Lisa Nilsson gått vidare med livet.

– Det är som vanligt. Jag har mina ungar och jag har mina jobb liksom, det är precis som vanligt, säger hon.

Lisa Nilsson säger att hon inte har någon ny kärlek i livet, och att hon också väljer att inte dejta för tillfället.

– Det känns toppen, säger Lisa Nilsson om livet efter skilsmässan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag