Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lisa Nilssons avslöjande om kärlekslivet: ”Roligare nu”

I "Renées brygga" berättar Lisa Nilsson om sin personliga utveckling.
Lisa Nilsson säger att hon har ett roligare kärleksliv i dag än för tio år sedan. Foto: /IBL / /IBL
Lisa Nilsson gästar ”Renées brygga”. Foto: TV4

Lisa Nilsson säger att kärlekslivet förbättrats med åren.

I "Renées brygga" berättar hon att hon har roligare kärleksrelationer i dag än för tio år sedan.

– Det rimmar inte med vad jag trodde när jag var liten, jag trodde jag skulle vara uträknad, säger Lisa Nilsson i programmet.

I onsdagens avsnitt av "Renées Brygga" berättar artisten Lisa Nilsson, 48, om hur kärlekslivet förbättrats med åldern. 

Hon berättar att hon genom att sluta sträva efter att vara någonting för att behaga och i stället börjat fråga sig själv hur hon kan uppnå maximal frihet känner att hon landat i en trygghet. En trygghet i att inte behöva känna ett behov att sträva efter att se ut eller vara på ett visst sätt, utan i stället njuta av livet.

– Jag säljer ut mycket fler konserter nu än vad jag gjorde för tio år sedan. Jag har haft betydligt roligare kärleksaffärer nu än vad jag hade för tio år sedan. Det rimmar inte med vad jag trodde när jag var liten, jag trodde jag skulle vara uträknad. Jag är tvärtom i en fas där tryggheten har kickat in, säger Lisa Nilsson i programmet.

– Livet är kort. Jag vill njuta nu, jag har inte tid att gå runt och bli bitter, säger Lisa Nilsson också. 

Detta motto lever Lisa med även när det kommer till kärlekslivet. Hon berättar för programledaren Renée Nyberg, 52, att hon inte vill leva i det förflutna eller fastna i gamla relationer utan hela tiden vill framåt och vidare.

 

Måste acceptera

Hon säger i programmet att hon sörjer hårt när relationer inte fungerar, går jättehårt in i känslor och inte är ett dugg rädd för det, men att hon sedan accepterar omständigheterna. 

Att hennes sätt att se på relationer kan tolkas som att hon går vidare väldigt snabbt förstår hon, men förklarar att det inte handlar om att det inte betyder något, utan snarare att hon vill acceptera att det kanske inte blev som hon tänkt sig från början.

– Det betydde allt då, men nu måste jag acceptera att det inte blev så. Jag kan ju inte stå där samtidigt. Nu har jag ju flyttat mig, förklarar Lisa Nilsson.

 

Lisa Nilsson känner sig tryggare och starkare i sig själv i dag. Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN

Parterapi löste inget

Hon minns tillbaka på relationen med exmaken och säger att de försökte gå i terapi, för att lösa problemen i sin relation. En metod som Lisa Nilsson säger inte alls löste någonting.

Idén om att sitta och prata om och fokusera på allt som är dåligt i relationen säger hon inte fungerade på dem. Hon säger att hon inte tycker att terapi är dåligt, men att hon tror att det ibland är bättre att fråga sig själv vart man vill, var människorna man mår bra av är och sedan försöka ta sig dit.

För Lisa och exmaken innebar det att de behövde arbeta ihop, för att kunna se varandra på det sättet igen. Lisa Nilsson förklarar i programmet att hon behövde se sin exmake i sin yrkesroll och kunna ha musiken tillsammans igen för att de åter skulle kunna se det härliga i varandra.

Lisa Nilsson säger att man inte ska hålla på och försöka göra nånting åt mörkret som är, utan att det är bättre att titta åt ett annat håll, där ljuset finns och gå dit.

Expressen har sökt Lisa Nilsson som inte hade något mer att tillägga.

"Renées brygga" sänds på onsdagar kl 20:00 på TV4 och på TV4 Play.