Lisa Nilsson visar nu sin kärlekstatuering

Publicerad

Flera av artisterna valde att tatuera sig under inspelningarna av "Så mycket bättre".

Nu visar de upp sina gaddar – och Lisa Nilsson avslöjar hemligheten bakom sin kärlekstatuering.

– Jag är väldigt glad över att jag gjorde den, säger hon.

I TV4:s program "Så mycket bättre" valde flera av artisterna att tatuera sig under Miriam Bryants dag. För några av stjärnorna var gaddarna deras allra första tatueringar. Lisa Nilsson valde att göra en liten tatuering på handen med ett par initialer, som en kärlekshyllning till sina barn.

– Den är fin, det är en liten, diskret och ganska smakfull tatuering. Jag är väldigt glad över att jag gjorde den, säger hon och fortsätter:

– Mina ungar blev också väldigt glada och tycker om att den är dör. De undrade vad det var och jag sa att det var första bokstaven i deras namn. De bara "är det där jag?" och pekade. Det var lite gulligt.

 

LÄS MER: Sanningen bakom tårarna i "Så mycket bättre"

Miriam Bryant: "Det är en blåbärskvist"

Men Lisa Nilsson var inte den enda som valde att tatuera sig under inspelningarna av TV4-programmet. Sven-Bertil Taube tackade nej, men flera av de andra kom hem med nya gaddar på kroppen

– Jag fick en tatuering som var väldigt fin, det är en ros som inte är ifylld, säger Andreas Kleerup.

Också Miriam Bryant valde ett motiv från växtriket till sin tatuering.

– Den föreställer en blåbärskvist med tre blåbär på. Det symboliserar min mamma, min syster och mig själv. Vi var alltid ute och plockade blåbär och svamp i skogen. Jag är nöjd och glad med den, säger hon.

 

LÄS MER: Här är de 5 bästa tolkningarna i "Så mycket bättre"

Niklas Strömstedt tatuerade in en kanin

Niklas Strömstedt berättar att han hade en tatuering sedan tidigare, men att han valde att göra en till under inspelningarna i somras. Den här gången blev det en liten kanin.

Men hemligheten bakom motivvalet vill han inte avslöja.

– Om du får tag i min fru, ska du ställa frågan till henne om kaninen. Det måste vara lite skumt, jag kan inte berätta allting, säger han.

Se när artisterna visar upp sina nya tatueringar i klippet ovan.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag