Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Priscillas oro för dotterns stora Elvis-avslöjande

Lisa Marie Presley är Elvis Presleys enda dotter.
Mamma Priscilla Presley (till vänster) är oroad över dotterns avslöjanden. Foto: MIKE STOTTS / SPLASH NEWS / MIKE STOTTS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
1994 gifte sig Lisa Marie Presley med världsstjärnan Michael Jackson. Foto: JIM RUYMEN / STELLA PICTURES FILE
Det utlovas stora avslöjanden om både pappa Elvis Presley och exmaken Jackson. Foto: ANONYMOUS / AP TT NYHETSBYRÅN

Chockerande detaljer och stora avslöjanden utlovas.

Nu uppger flera amerikanska medier att det står klart att Lisa Marie Presley släpper en bok och att läsarna kan förvänta sig en hel del skvaller om exmaken Michael Jackson och pappa Elvis Presley.

Som Elvis Presleys enda dotter och som exfru till Michael Jackson, har Lisa Marie Presley, 51, levt ett liv som intresserar många. Nu kommer fansen för första gången få en chans att djupdyka i sångerskan liv då hon bestämt sig för att släppa en bok. Lisa Marie Presley ska ha skrivit kontrakt med ett bokförlag uppger flera amerikanska medier. Boken utlovas att bjuda på chockerande detaljer om Michael Jackson och även ge en helt ny förståelse av Elvis, uppger en källa till New York Post.

Något som mamma Priscilla Presley inte tycker om, rapporterar Closer Weekly. Hon ska, enligt nyhetssajten, inte vilja att dottern påverkar Elvis Presleys företag och allt som familjen byggt upp under åren. Priscilla menar att det hade varit bäst om boken aldrig skrivs.

– Priscilla är inte glad på Lisa Marie för att hon skrivit på detta kontrakt med bokförlaget, säger en uppgiftslämnare, enligt nyhetssajten.

Men de spännande och chockerande detaljerna som hon ska avslöja har kostat bokförlaget en hel del pengar. Kontraktet är nämligen värt mellan tre till fyra miljoner dollar, vilket motsvarar mellan 29 miljoner till 38,7 miljoner svenska kronor.

Sambandet mellan exmaken och pappan

I en intervju med Oprah Winfrey från 2010 har Lisa Maria Presley kommenterat vad hon sett för likhet mellan Michael Jackson och Elvis Presley.

– Den enda samband som fanns mellan Michael och min pappa är det faktum att de hade turen att skapa den verkligheten kring dem som de ville skapa, sa hon.

Spekulationer om ett publicitetstrick

Lisa Maria Presley och Michael Jackson gifte sig under en privat ceremoni i Dominikanska republiken 1994. Innan giftermålet var det många som hade tvivel på relationen och trodde att det bara var ett publicitetsknep. En tanke som kan ha legat någon slags sanning i för strax efter att ett år valde paret att skilja sig.

På senare tid har det dessutom spekulerats i att de valde att gifta sig just för att båda var i behov av publicitet. Detta är något som nyhetssajten Nicki Swift hävdat. Lisa Marie Presley var under tiden då giftermålet kom på tal i full gång med att starta i gång sin egen musikkarriär och Michael Jackson ville synas igen efter att hans senaste skivor hade sålt betydigt mindre än tidigare.