Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lisa Ajax kärleksuppmaning utomlands – bilden visar

Lisa Ajax sjunger om olycklig kärlek i låten "Torn"
Lisa Ajax delar med sig av ett budskap i sociala medier.
Foto: Instagram.
Lisa Ajax.
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Artisten Lisa Ajax är på semester i Thailand.

I sociala medier delar stjärnan med sig av ett viktigt budskap – om kärlekslivet.

”Kan vara jobbig för många,” skriver Lisa Ajax på Instagram.

Lisa Ajax, 21, befinner sig på solsemester i Thailand. Utöver att spendera tid på stranden har artisten även haft möjlighet att i lugn och ro fundera över tillvaron – och i synnerhet kärlekslivet.

När den nu amerikanska högtiden Alla hjärtans dag ligger runt hörnet passar Lisa Ajax på att lämna ett viktigt budskap till sina fans i sociala medier.

”Jag vet att Alla Hjärtans Dag kan vara jobbig för många, men jag vill bara påminna er om att kärlek finns överallt och inte bara i en parrelation,” skriver Lisa Ajax på Instagram och forstätter:

”Jag lovar att om du bara ser dig omkring kommer du hitta kärlek på många ställen.”

Artisten fortsätter i inlägget att tacka sina fans, vänner och familj för allt stöd.

”Jag vill hylla alla er, alla ni som gör det möjligt för mig att göra det jag älskar. Jag vill hylla er varje dag för resten av mitt liv. Så är det verkligen.”

https://www.instagram.com/p/B8g0moNFuLT/?utm_source=ig_web_copy_link

Lisa Ajax kärlekserkännande

Det är inte första gången Lisa Ajax talat öppet om kärlek. I fjol tävlade hon i Melodifestivalen med låten ”Torn” som lyckades ta sig hela vägen till finalen i Friends arena. Men där tog det sedan stopp.

Artisten själv berättade då att låten handlar om obesvarad kärlek, och hur en kille krossade hennes hjärta.

– Det handlar om olycklig kärlek, ett brustet hjärta, när kärlek inte är besvarad. Det har ju verkligen hänt mig, det är självupplevt och det är viktigt när det är sådant ämne. Jag vill verkligen få fram de känslorna så att folk som är mitt uppe i något sådant förstår att de inte är ensamma. Det är ju säkert någon som sitter där och är lika ledsen som jag var för några månader sedan, sa hon då.

Expressen har sökt Lisa Ajax.

Vem är Lisa Ajax?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.