Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Linus Wahlgrens kärleksbesked: ”Trivs rätt bra med att leva själv”

Jessica och Linus Wahlgren skilde sig för cirka tio år sedan.
Foto: FREDRIK HESSMAN/TT / FREDRIK HESSMAN TT NYHETSBYRÅN
Linus Wahlgren.
Foto: Tommy Holl / IBL/TT / TT NYHETSBYRÅN / Tommy Holl / IBL

Linus Wahlgren har inte bråttom att hitta kärleken.

För Aftonbladet berättar skådespelaren att han inte har något emot att leva själv.

– Jag har alltid tyckt att det är rätt skönt att vara själv emellanåt, säger Wahlgren till tidningen.

För cirka tio år sedan skilde sig Linus Wahlgren, 46, och Jessica Wahlgren, 47. De hade då varit ett par i tio år, men deras kärlekssaga började egentligen med en tabbe.

– Han ringde fel en dag och jag fattade inte vem det var. Han skulle egentligen ringa Jessica Almenäs, visade det sig, men så ringde han fel av misstag. Två veckor senare sågs vi i Helsingborg. Vi satt och käkade lunch i hamnen i fyra timmar och blev jättekära, har Jessica Wahlgren berättat för Amelia.

I dag har exparet en god relation. 

Sedan uppbrottet har Jessica Wahlgren hittat kärleken i det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 46, och i somras ringde bröllopsklockorna för paret.

”Ingenting som jag har några problem med”

Linus Wahlgren berättar för Aftonbladet att han i dag är singel och att han inte heller känner någon stress över att hitta kärleken.

– Jag har inget förhållande, så då är det lågt då. Men å andra sidan är det ingenting som jag har några problem med. Jag trivs rätt bra med att leva själv. Jag har ju haft ett långt förhållande, som jag hade med mina barns mamma, säger skådespelaren.

Han fortsätter:

– Jag har alltid tyckt att det är rätt skönt att vara själv emellanåt. Jag har många vänner som är i min ålder som är själva och som känner typ ”åh jag måste träffa någon, jag måste skapa familj”. Men jag har ju gjort den resan. Jag har två fantastiska barn, så jag får enorm mycket kärlek från dem och min familj.

Ur arkivet: Här överraskar Pernilla Wahlgren föräldrarna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.