Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linus Wahlgrens kryptiska svar – om relationen till exfrun

Linus Wahlgren besvarar frågorna kring relationen till exfrun.Foto: /IBL / /IBL
Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren skilde sig 2012, efter tio år tillsammans.Foto: SUVAD MRKONJIC / EXPRESSEN SUVAD MRKONJIC
Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Jessica Wahlgren.Foto: KANAL 5
Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren.Foto: ROGER SCHEDERIN / ROGER SCHEDERIN/STUDIO LIGHTHOUSE EXPRESSEN / ROGE

Efter uppbrottet med Linus Wahlgren har Jessica Wahlgren fortfarande ett starkt band med familjen.

Nu avslöjar skådespelaren vad han egentligen tycker om exfruns nära vänskap med systern, Pernilla Wahlgren.

”Håll dina vänner nära och dina fiender närmare”, skriver Linus Wahlgren på Instagram, enligt Hänt.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 42, och exfrun, Jessica Wahlgren, 44, skilde sig år 2012 efter tio år tillsammans.

Linus Wahlgren har tidigare beskrivit att paret kämpade länge för att få äktenskapet att fungera och menar att de gjorde sitt bästa. I dag har de en bra relation och delad vårdnad om sina två gemensamma barn; Colin, 9, och Linn, 14. Men han medger att skilsmässan var allt annat än enkel.

– Ingen separation är kul, det är klart att vi tjafsade, bråkade och sa mycket dumma grejer. Jag ska inte sitta och säga att det var enkelt, sa Linus Wahlgren nyligen.

Många är nyfikna på Wahlgrens civilstånd

Under en frågestund på Instagram fick skådespelaren flera frågor om kärlekslivet och relationen till exfrun. Bland annat är följarna nyfika på hur hans civilstånd ser ut i dag, skriver Hänt.

”Är du singel? Eller dejtar du?”, frågar en person, enligt nöjessajten.

”Jag e singel!!”, svarar Linus Wahlgren.

Linus Wahlgren om relationen till exfrun

Det är även flera som undrar hur han ser på att Jessica Wahlgren fortfarande har ett så starkt band till familjen Wahlgren, och är en av systern Pernilla Wahlgrens närmsta vänner.

”Hur känns det att din exfru och syster är bästa vänner? På RIKTIGT alltså?”, skriver en följare enligt Hänt varpå Linus Wahlgren ger ett aningens mystiskt svar:

”Håll dina vänner nära och dina fiender närmare”.

Familjen Wahlgren syns mycket på olika plattformar, så som i tv-rutan, i radio och sociala medier. Linus Wahlgren är dock en av de mer anonyma i familjen och satsar stenhårt på sin skådespelarkarriär, skriver Hänt. Bland annat syntes han i december i årets julkalender, ”Storm på Lugna gatan”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.