Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linus Wahlgren hånas av familjen för ”Bachelor”

Linus Wahlgren kan bli Sveriges nästa Bachelor.Foto: /IBL / /IBL
Linus Wahlgren tycks inte vara taggad på att söka kärleken i tv.Foto: THOMAS ENGSTRÖM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN

Skådespelaren Linus Wahlgren kan vara nästa i tur att axla rollen som Bachelor i tv-rutan.

Det avslöjar skådespelaren på Instagram – och hejjas på av exfrun Jessica.

”DÄR kom jobbförfrågan som jag väntat på i alla år!” skriver skådespelaren i sociala medier.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 42, kan vara Sveriges nästa Bachelor. Åtminstone enligt hans Instagram.

På lördagen publicerade Linus Wahlgren en bild på ett meddelande han fått med en förfrågan om att axla rollen som nästa Bachelor i TV4.

”DÄR kom jobbförfrågan som jag väntat på i alla år!” skrev skådespelaren i bildtexten på Instagram.

Idén till det populära realityprogrammet bygger på att en ungkarl letar kärleken genom att dejta ett tjugotal singelkvinnor framför kameran.

https://www.instagram.com/p/Bt8T5Y1nTCr/

Linus Wahlgren tveksam till Bachelor

Trots att Linus Wahlgren uppger sig vara singel är han inte sugen på att söka kärleken i tv-programmet. 

Men till skillnad från Linus Wahlgrens egen inställning till jobbförfrågan tycks hans följare tycka annorlunda. I kommentarfältet har bland annat hans exfru Jessica Wahlgren skrivit ”Kör” – medan Peter Jöback kommenterar att han ”kommer tittat”.

Systern Pernilla Wahlgren är däremot inte lika förtjust. 

”Haha, fan jag som tänkte söka. Nu går ju inte det. Det skulle bli lite äckligt...” skriver hon skämtsamt i kommentarerna.

 

 

Linus Wahlgren har sedan 80-talet verkat som skådespelare. Han är yngst i den välkända syskonskaran Wahlgren med storasyskonen Pernilla, Niclas och Peter Wahlgren. Skådespelaren har medverkat i allt från musikaler till senaste julkalendern i SVT, men i ”Wahlgrens värld” lyser han med sin frånvaro.

– Jag tror inte att det skulle gynna min skådiskarriär om jag skulle synas i ”Wahlgrens värld” varje vecka. Sedan är jag inte lika bekväm med att vara personlig, att stå framför ett kamerateam och käka frulle i kalsongerna. Samtidigt älskar jag programmet! De bjuder på sig själva, det är roligt och ibland blir jag väldigt berörd av det som sägs när de öppnar upp sig, har han tidigare sagt till Expressen.