Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Linnea Widmarks starka känslor kring uppbrottet med Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso skrev flera låtar om sorgen efter uppbrottet med Linnea Widmark.
Foto: TV4
Linnea Widmark flyttade till Costa Rica kort efter uppbrottet.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso var tillsammans i sex år.
Foto: SVEN LINDWALL

När Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso gjorde slut flyttade Widmark till Costa Rica – och Ingrosso skrev låtar om hjärtesorgen. 

Nu berättar Linnea Widmark om känslorna kring uppbrottet och om hur det egentligen kändes att höra sångerna som handlar om henne. 

Influencern Linnea Widmark, 26, och artisten Benjamin Ingrosso, 25, var tillsammans i sex år innan de gjorde slut. 

Uppbrottet blev väl omskrivet och Benjamin Ingrosso har pratat öppet om hjärtesorgen. Även flera av hans låtar handlar om just det – bland annat låten ”Costa Rica”. 

Linnea Widmark flyttade nämligen dit strax efter uppbrottet och fann då kärleken på nytt i en surfare. Hon bodde kvar i Costa Rica i flera år men har nu flyttat hem till Sverige igen – och förhållandet med surfaren är över. 

”Sjukt att det handlar om mig” 

När Linnea Widmark gästar podden ”Två meter dumheter” med Rosanna Charles och Emilio Araya berättar hon om känslorna kring låtarna som handlar om henne, men också om reaktionerna hon fick efter att förhållandet tog slut.

– Det är en otrolig ära, det är väldigt speciellt på ett fint sätt. Men sen är det också väldigt sjukt att det handlar om mig, om oss – och att alla kan lyssna på det, säger Linnea Widmark i podden. 

Emilio Araya poängterar att det hela måste varit speciellt för dem båda, dels eftersom de två har sina egna känslor och upplevelser kring uppbrottet – samtidigt som låtarna är skrivna ur Ingrossos perspektiv. 

– Jag har fått några haters för hur jag har fått honom att må, på grund av det han sjunger om och så, avslöjar Linnea Widmark i podden. 

Hon berättar även att Costa Rica är den låt hon upplevt som svårast att lyssna på. 

– Den är jättefin också, men det är ändå lite så, det gjorde ont. Vilket jag fattar. Jag vill säga att han är fantastiskt och ett musikaliskt geni, en sån talang, men det är klart det är speciellt att höra låtar om sig själv överallt.

Därför håller Benjamin Ingrosso nya relationer privat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.