Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Linnea Widmarks kamp med Ingrosso – ville lämna i ett år

Linnea Widmarks kamp med Ingrosso – ville lämna i ett år
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso var ihop i sammanlagt sex år.
Foto: OLLE SPORRONG
Linnea Widmark berättar nu om uppbrottet.
Foto: MIKAEL PERSSON / MIKAEL PERSSON/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso gjorde slut 2019, efter totalt sex år tillsammans.

Nu berättar influencern i en intervju på Youtube att hon hade velat lämna relationen i ett år innan den tog slut, skriver Hänt.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel, säger Widmark i Youtube-intervjun.

Det var i början av 2019 som Benjamin Ingrosso och flickvännen Linnea Widmark bröt upp, efter sammanlagt sex år tillsammans. Paret träffades för första gången redan när Widmark var 15 år, och Ingrosso 14, och var ihop i flera omgångar.

I en intervju med en spansktalande journalist berättar Linnea Widmark, 24, som numera bor i Costa Rica, att hon var glad när relationen tog slut – för hon hade velat göra slut i ett år.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge, när jag var singel efter det. Jag var glad direkt, eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet i ett år, säger hon i intervjun som publicerats på Youtube.

Linnea Widmark om relationen: ”Väntade och väntade”

Influencern menar att det var tryggheten i deras långa relation som fick henne att stanna med Ingrosso, 22, så länge som hon gjorde. När hon själv lyfte att de kanske var menade för varandra i framtiden men inte just nu, ska artisten ha sagt att det var ”nu eller aldrig” – något som gjorde att Widmark tyckte det var svårare att lämna.

– Jag har alltid varit väldigt öppen med att det kanske blir vi i framtiden, även om vi inte är menade för varandra nu. Men han menade att det var nu eller aldrig. Det fick mig att dra mig tillbaka och välja tryggheten. Så jag väntade och väntade och sen gjorde jag inte det längre, säger 24-åringen i intervjun.

Expressen har sökt Linnea Widmark.


Benjamin Ingrossos känslor efter psykologbesöken

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.