Linnea Åberg Foto: TV4Linnea Åberg Foto: TV4
Linnea Åberg Foto: TV4
Linnea Åberg och Erik Bäckman hånglar Foto: TV4Linnea Åberg och Erik Bäckman hånglar Foto: TV4
Linnea Åberg och Erik Bäckman hånglar Foto: TV4

Linnea Åberg varnar för "Bonde söker fru"

Publicerad

Linnea Åberg fann kärleken i TV4.

Nu varnar hon andra för att vara med i "Bonde söker fru".

"Det är som sagt en stor press att vara med och känslorna leker berg- och dalbana", skriver hon i sin blogg.

Linnea Åberg var en av deltagarna i förra årets säsong av "Bonde söker fru". I programmet fann hon också kärleken i grisbonden Erik Bäckman.

På sin blogg svarar hon nu på frågor från fansen. Bland annat om hur det var att vara med i "Bonde söker fru".

"Det var som ett väldigt annorlunda äventyr, det var som ett helt nytt liv. Samtidigt kändes det som ett ridläger eller annat slags läger där man bor ihop. Vi hade väldigt kul tillsammans och lärde känna varandra väldigt snabbt. Det var riktigt jobbigt och samtidigt roligt".

 

LÄS MER: Bonde-Erik och Linnea ska gifta sig

 

Linnea Åberg berättar också om stressen och pressen.

"Jag hade svårt att äta under de dagarna pågrund av stress och oro och den helt enkelt konstiga situationen. Bara att vara filmade konstant var en riktig press. I början så tänkte man jätte mycket på kameran och kände sig stel och det var jobbigt men efter ett tag blev det mer naturligt och man slutade bry sig".

Linnea Åberg varnar andra för "Bonde söker fru"

Samtidigt varnar hon andra för att delta i "Bonde söker fru". På frågan om hon skulle rekommendera någon att söka till programmet skriver Linnea Åberg:

"Både ja och nej. De bönder som inte blir följda skulle jag absolut rekommendera att dejta eller om du själv är en bonde som vill söka på i programmet, se till att inte bli följd! Deras resa är inte alls lika pressande när de får klara dejtandet själva. Det är som sagt en stor press att vara med och känslorna leker berg- och dalbana".

 

LÄS MER: Bonde-Erik och Linnea säljer gården

 

Linnea Åberg fortsätter:

"Men är du stark i dig själv och inte bryr dig om vad andra tycker och tänker och kan klara av hat och kärlek på samma gång och kan klara av att dejta samma kille/tjej som 9 andra killar/tjejer, då kan du söka! Jag har ju inte direkt ångrat att jag var med. Men ångrade att ja var så öppen med mina känslor. Trots att 2016 var det jobbigaste året jag någonsin varit med om så var det ändå värt det. Jag fick ju min Erik".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag