Gunnar Bolin och Amie Bramme Seys svar i "På spåret" fick Fredrik Lindström att brista ut i skratt. Foto: SVTGunnar Bolin och Amie Bramme Seys svar i "På spåret" fick Fredrik Lindström att brista ut i skratt. Foto: SVT
Gunnar Bolin och Amie Bramme Seys svar i "På spåret" fick Fredrik Lindström att brista ut i skratt. Foto: SVT
"Jag gillar ert kreativa tänk", säger en road Fredrik Lindström. Foto: SVT"Jag gillar ert kreativa tänk", säger en road Fredrik Lindström. Foto: SVT
"Jag gillar ert kreativa tänk", säger en road Fredrik Lindström. Foto: SVT

Lindströms hån mot deltagarna

Publicerad

Amie Bramme Sey och Gunnar Bolin möter Johan Hilton och Kristin Lundell i kvartsfinalen av ”På spåret”.

I kvällens avsnitt tänker Amie Bramme Sey och Gunnar Bolin lite fel – och möts av skratt från domare Fredrik Lindström.

– Jag gillar ert kreativa tänk, säger han.

I kväll är det dags för kvartsfinal i ”På spåret”. 

Det är förra årets vinnare Kristin Lundell och Johan Hilton som möter  Amie Bramme Sey och Gunnar Bolin, ett nytt tävlingspar för i år. 

I kvällens program tävlar deltagarna om vilket par som blir det fjärde och sista till semifinalerna.

Svarar fel – möts av skratt

Det är ett skrattfyllt avsnitt där de tävlande bjuder på sina funderingar under överläggningarna – och programledarna är snabba med att kommentera deras tankar. 

 

LÄS MER: Här är alla som tävlar i "På Spåret" 2018

 

Efter att Amie Bramme Sey och Gunnar Bolin svarat fel på en fråga där de ska gissa vilka två personer som är gifta med varandra hånas de kärleksfullt av domaren Fredrik Lindström. 

Han väntar tills poängen delats ut och utbrister sedan roat:

– Jag vill inte på något sätt riva om kniven, men jag kan unna mig det här nu när ni ändå leder, säger han.  

”Gillar ert kreativa tänk”

Han fortsätter med att skratta sig genom en utläggning om hur komiskt det vore om de två personerna som de tävlande gissade faktiskt var tillsammans och gift sig. 

– Jag hade gillat det, upprepar han flera gånger medan publiken – och deltagarna skrattar – och avslutar:

– Jag gillar ert kreativa tänk.

 

LÄS MER: Programledaren tvingas be om ursäkt – efter snuskiga missen

 

”På spåret” sänds klockan 20.00 på fredagskvällen i SVT1.  

Kvällens tävlande är Amie Bramme Sey & Gunnar Bolin mot Kristin Lundell och Johan Hilton. 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag