Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lindström Bolmgrens bröllopsplaner med Hammar

Filip Hammar och Agnes Lindström Bolmgren träffades 2018 under inspelningen av ”Tårtgeneralen”.
Foto: Hans Shimoda/TT / TT NYHETSBYRÅN / Hans Shimoda
”Det ska hålla på i flera flera dagar”, säger skådespelaren om det kommande bröllopet.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom
Foto: Eero Hannukainen / IBL

Kärleken spirar mellan Agnes Lindström Bolmgren och Filip Hammar och paret är i full gång med bröllopsplaneringen.

Nu avslöjar skådespelaren detaljer om det stundande bröllopet – och den som förväntar sig något extraordinärt blir nog inte besviken.

– Jag tänker att det ska bli stort och kul, och lite bisarrt, berättar Agnes Lindström Bolmgren för svenska magasinet Elle.

Skådespelaren Agnes Lindström Bolmgren, 32, och Kanal 5- profilen Filip Hammar, 46, träffades under inspelningen av ”Tårtgeneralen” 2018 och fann kärleken i varandra efter att först ha varit vänner.

Sedan dess har paret hunnit förlova sig. I ett Instagram-inlägg från 2020 visar skådespelaren upp ett ikryssat ”ja” på papperslappen hon gav till Filip med frågan ”Filip Hammar, vill du gifta dig med mig?”.

Agnes Lindström Bolmgren har tidigare berättat för Expressen att paret inte har bestämt något datum för bröllopet men att det onekligen kommer bli ett riktigt pangbröllop.

– Filip är så rolig, han har så mycket storslagna planer att det känns som han planerar för den där scenen i ”Aladdin” när han tågar in med elefanter och fanfarer, sa hon i fjol.

Nu berättar skådespelaren mer om parets vilda bröllopsplaner i en intervju med magasinet Elle. Hon förklarar att de planerar att gifta sig i New Orleans i Louisiana, USA, och att de har vänner i staden.

– Och jag vet inte, men jag tänker att det ska bli stort och kul, och lite bisarrt. Att det ska hålla på i flera flera dagar så vi bara kan kötta och verkligen mata på!, berättar Agnes Lindström Bolmgren för Elle.

”Jag blir så stressad”

Men hon berättar även att det finns en del stressmoment i den storslagna planeringen:

– Filip är så här: ”Den här låten måste vara med på playlisten!”, och, haha, jag blir så stressad. Typ ska jag börja hålla på med talet nu. Men det är ju också kul att planera allt...

Något exakt datum för det stundande bröllopet är fortfarande inte bestämt men skådespelaren berättar för Elle att det kan bli av nästa år.

Agnes Lindström Bolmgren berättar vidare för magasinet att kärleksparet inte har någon direkt relation till New Orleans men att hon tror att det kommer att bli kul och att det är en lite ”knäpp stad”.

– Alla barer är liksom öppna dygnet runt, haha, det låter som att jag bara vill supa. Men ja, det känns som en väldigt häftig stad, och det finns liksom en massa grejer man kan göra under tiden, säger hon till Elle.

Under året är Agnes Lindström Bolmgren aktuell i Netflixserien ”Clark”, med Bill Skarsgård, 31, i huvudrollen.

 ”Vi har pratat om en flyghangar i Berlin, med rave efteråt”: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.