Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindsay Lohans varning – till Meghan och Harry

Lindsay Lohans varning till Meghan och Harry
Lindsay Lohan varnar Meghan och Harry för att det blir svårt att röra sig ute och samtidigt vara privata.
Foto: ZABULON LAURENT/ABACA / ZABULON LAURENT/ABACA STELLA PICTURES
Paret bor nu mer i USA.
Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
Lindsay Lohan.
Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Efter att ha brutit med det brittiska kungahuset har prins Harry och hertiginnan Meghan valt att flytta till Kalifornien och Malibu, där de håller låg profil under coronakrisen.

Nu får paret en varning från skandaldrottningen Lindsay Lohan, som menar att dagarna för deras privata liv är räknade.

– Man kan inte besöka de där stränderna utan att fotas – man kan inte ens surfa tillräckligt långt ut, säger Lindsay Lohan i ”Andy Cohen Live” på SiriusXM.

Det var i januari som prins Harry och hertiginnan Meghan gick ut med att de tar ett steg tillbaka från sina roller och lämna det brittiska kungahuset. Sedan en tid tillbaka bor paret i Kalifornien i USA, och ligger lågt under coronakrisen.

Hollywood-skådespelaren Lindsay Lohan menar dock att det kungliga paret inte kommer kunna hålla lika låg profil när den värsta smittspridningen är över – då kommer de inte kunna gömma sig för alla paparazzi-fotografer.


”Kan inte besöka de där stränderna”

När Lohan gästade ”Andy Cohen Liv” i radiokanalen SiriusXM konstaterade hon att paret inte kommer ha ett privatliv mycket längre till.

– Om de inte äger en annan privat strand. Man kan inte besöka de där stränderna utan att fotas – man kan inte ens surfa tillräckligt långt ut, säger Lindsay Lohan om den frekventa bevakningen av fotografer.

– Det är bara väldigt svårt att göra någonting i offentligheten där. 

Lindsay Lohan menar att prinsen och hertiginnan hade bra tajmning som flyttade till USA under karantäntider, men att de kommer märka stor skillnad framöver. Hon passar också på att ge ett tips till dem:

– De har ju haft bra tajmning nu när alla är hemma mer. Men så fort det är över... skaffa chaufförer säger jag bara, säger Lindsay Lohan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.