Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindsay Lohan stöttar Weinstein i sexskandalen

Lindsay Lohan stöttar Harvey Weinstein.Foto: YORGOS KARAHALIS / AP TT NYHETSBYRÅN
Harvey Weinstein.Foto: JOHN CARUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN

Övergreppsanklagelserna mot Hollywood-producenten Harvey Weinstein blir allt fler, och skådespelare som Gwyneth Paltrow och Angelina Jolie har stigit fram.

Men Weinstein försvaras nu - av skådespelaren Lindsay Lohan.

– Han har aldrig gjort mig illa, säger Lindsay Lohan i ett klipp på Instagram.

Stjärnproducenten Harvey Weinstein ligger bakom några av de största succéerna i Hollywood.

Nu anklagas han av allt fler kvinnor i filmbranschen för att ha använt sin maktposition till att utnyttja dem sexuellt. Kända skådespelare som Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie och Rose McGowan vittnar alla om olika typer av ofredanden från Weinsteins sida.

Men Lindsay Lohan går mot strömmen - och väljer i stället att försvara Harvey Weinstein.

– Jag tycker väldigt synd om Harvey Weinstein just nu. Jag tycker inte det är rätt det som händer, säger hon på Instagram i ett videoklipp, som nu har tagits bort.

 

LÄS MER: Hustrun lämnar Harvey Weinstein

 

Harvey Weinstins fru lämnar honom efter skandalen

 

LÄS MER: Weinstein sparkas efter sexskandalen

 

Producentens fru har nu också valt att lämna Harvey Weinstein efter skandalen, och Lindsay Lohan pikar Weinsteins fru för hennes beslut. Samtidigt säger Lohan att Weinstein inte har gjort något mot henne.

– Jag tycker Georgina måste ta ställning och vara där för sin man. Han har aldrig gjort mig illa. Vi har gjort flera filmer tillsammans och jag tycker det här behöver få ett slut. Jag tycker det är fel. Så stå upp, säger Lindsay Lohan i klippet.

Nu får Lindsay Lohan kritik från sina fans för att hon tar Harvey Weinsteins parti i den stora sexskandalen.

”Så bara för att du själv inte blev utnyttjad, betyder det att det är okej?” tycker en person bland kommentarerna.

"Det här är definitivt inte okej. Tänk dig för innan du öppnar munnen" skriver en annan person upprört till Lindsay Lohans video.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.