Lindsay Lohan har fått sparken – av sin egen publicist. Foto: Ken Goff / STELLA PICTURES KEN GOFFLindsay Lohan har fått sparken – av sin egen publicist. Foto: Ken Goff / STELLA PICTURES KEN GOFF
Lindsay Lohan har fått sparken – av sin egen publicist.  Foto: Ken Goff / STELLA PICTURES KEN GOFF
– Hon kommer ha väldigt svårt att hitta en ny, säger en uppgiftslämnare till tidningen Page Six. Foto: Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES– Hon kommer ha väldigt svårt att hitta en ny, säger en uppgiftslämnare till tidningen Page Six. Foto: Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES
– Hon kommer ha väldigt svårt att hitta en ny, säger en uppgiftslämnare till tidningen Page Six.  Foto: Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES

Lindsay Lohan sparkad efter bråk

Publicerad

Stormiga skådespelerskan Lindsay Lohan har fått sparken - av sin publicist, Hunter Frederick.

Frederick ska ha sagt upp samarbetet med Lohan, skriver Page Six.

– Hon kommer ha väldigt svårt att hitta en ny, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Lindsay Lohan, 30, har blivit avskedad.

Den här gången är det inte från en film - utan från sin publicist, skriver Page Six.

PR-agenten Hunter Frederick ska ha arbetat med Lindsay Lohan i flera år, och stått bakom henne under den stormiga tiden kring hennes uppbrott med fästmannen Egor Tarabasov i somras. Men nu har Frederick, som har avböjt att kommentera det hela, valt att avsluta samarbetet, efter att han och skådespelerskan ska ha bråkat och skrikit på varandra.

– Man vet aldrig vilken Lindsay Lohan man kommer få. Ena sekunden är hon på jättebra humör och vill ordna upp allt, och nästa stund kan man inte säga något för att göra henne glad, säger en uppgiftslämnare till Page Six.

 

LÄS MER: Lindsay Lohan i personlig konkurs

 

"Lohan får svårt att hitta ny publicist"

 

Lohan: "Jag förlorade halva mitt finger"

 

Uppgiftslämnaren menar att skådespelerskan inte kommer ha det lätt att hitta en ny publicist som vill arbeta med henne.

– Hon kommer ha väldigt svårt att hitta en ny publicist. Inte bara för att ingen vill representera henne, men också för att månadskonstnaden kommer göra henne bankrutt.

Page Six skriver att Lindsay Lohan har avsagt sig arbetstillfällen värda en miljon dollar bara det senaste året, för att hon inte vill göra dem av olika anledningar. I stället får skådespelerskan upp mot 15 000 dollar, eller 135 000 kronor, för varje reklaminlägg hon lägger upp på sin Instagram.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag